ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro, News 8 марта 2024, 15:04

Українське кафе “Інші” та артплатформа Vidro.ua організовують поп-ап до дня народження Тараса Шевченка

227 0

До дня народження відомого українського митця кафе Євгена Клопотенка й Інни Поперешнюк “Інші” та артплатформа Vidro.ua запускають поп-ап “Їжа Шевченка”. Його мета ближче познайомити українців з Тарасом Григоровичем через його кулінарні вподобання й розвінчати стереотипи щодо його постаті.

Поп-ап відбудеться 8-10 березня в українському кафе “Інші”(вул. Соборна площа, 2А). У його межах артплатформа Vidro.ua дослідила гастрономічні захоплення Шевченка, а команда “Кафе.Інші” відродила їх на тарілці.

Відтак на гостей чекатимуть три страви зі спогадів класика та його друзів. У меню: салат з буряком, борщ із карасів та гречані палянички. А також — вареники з грибами, підсмажені на вершковому маслі.

Крім цього, коктейльний бар-ферма «Інші» у ці дні запропонує відвідувачам авторські коктейлі й спробує відродити улюблений напій класика — чай із самовара з додаванням рому.

Наша мета популяризувати українську культуру в сучасному погляді. Ми хочемо розкрити справжнього Тараса Шевченка веселого, стильного, романтика, душу компанії та гурмана. Й символічно зробити це до 210-річчя з дня його народження”, — коментують організатори.

Щоб гості закладу мали змогу дізнатися про Тараса Шевченка більше, організатори створили тематичний корнер, наповнивши його переосмисленими й сучасними портретами поета, інформаційними матеріалами про його життя та мерчем Vidro.ua. У дні поп-апу платформа запропонує знижку -20% на всі товари з Шевченком.

“Інші. Бар” 

Адреса: Львів, вул. Федорова, 12 

Час роботи: щодня з 16:00 до 23:00

Соцмережі: https://www.instagram.com/inshi.bar/

“Кафе.Інші” 

Адреса: Соборна площа, 2А

Час роботи: щодня з 7:00 до 23:00

Соцмережі: https://www.instagram.com/inshi.cafe/

Share