ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture, Gastro 21 июня 2022, 10:55

Українське Полісся: гастрономічні зустрічі-обіди в «Остання Барикада» повертаються

769 0

«Остання Барикада» повертає до календаря гастрономічні зустрічі-обіди. 28 червня, у День Конституції України, будуть говорити і обідати про українське Полісся. А ви знали, що на Поліссі — чотири туристичних сезони? Влітку тут пора лісових ягід (і комарів), квітучих боліт і подорожей на каяках. Восени — зірковий час грибів та бортного меду. Жовтневий ліс — знахідка для фотографів. Взимку сюди приїжджають на фотосафарі (коли ще вдасться так близько підійти до оленів чи лосів?) Навесні настає рай для фанатів водного туризму, бо рівень води піднімається найвище за рік, а спека ще не настала. І 365 днів на рік — це час гастрономічних відкриттів. Грибна юшка і деруни — must eat, безперечно, а також картопляна ковбаса, білий борщ чи з в’юнами, вугрі, печені на шпажках — про це і поговоримо 28 червня.


Спікер — Ярослав Козак, засновник клубу екологічного туризму «Добре поїхали», який зараз організовує поїздки Україною та підтримує природоохоронців, які захищають Україну в ЗСУ.
До вартості квитка входить обід:
— Паштет з гусячої печінки з чорничним джемом
— Зелений борщ з яловичиною та молодою капустою
— Яблучний лимонад
Чи на часі зараз подорожі та мандрівки Україною? Так, на часі. Так ми підтримуємо національні парки, заповідники та музеї, яким потрібні відвідувачі — щоб працівники могли і далі оберігати об’єкти культурної спадщини й отримувати зарплатню.

Коли: 28 червня, 18:00
Де: Остання Барикада, м.Київ, Майдан Незалежності, 1
Скільки: 249 гривень
Реєстрація за телефоном: 0689071991

Share