ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture, News 29 марта 2024, 16:27

IT-Enterprise впроваджує цифрову екосистему для ритейл-компанії Delta Sport

225 0

Як повідомляється на сайті IT-Enterprise, команда IT-Enterprise впроваджує цифрову екосистему у Delta Sport, офіційного постачальника в Україну спортивних товарів від Nike, Converse, Helly Hansen, Speedo).

Ритейлер обрав команду IT-Enterprise до заміни наявних програмних продуктів і впорядкування процесів для ефективного управління бізнесом. 

Завдання проєкту це цифровізація процесів продажу та управління складом, що дозволить оперативно працювати з партнерами та магазинами мережі. 

На першому етапі впроваджено програмний продукт — робоче місце касира (Point of sales, POS) для оперативного виконання супровідних бізнес-процесів при здійсненні продажів. Фахівці IT-Enterprise в грудні 2023 року встановили POS у перших двох магазинах мережі Nike. Наразі команда тиражує програмне рішення на інші магазини.

Екосистема управління торговою компанією для ритейл-мережі Delta Sport: впровадження POS і пРРО — кейс за посиланням

Проєкт POS і пРРО

На базі POS консолідовані усі задачі щодо здійснення операцій продажу, обміну, повернення товару, залучення різних видів оплат (готівка, сертифікати тощо). Доступні опції під’єднання обладнання (сканер штрих-кодів, ваги, РРО, POS-термінал еквайрингу). 

За базовими налаштуваннями основне вікно продажів у POS розраховано на роботу зі сканерами штрих-кодів і з обов’язковим введенням відповідального продавця. Також, доступні опції: додавання товарів через каталог/сканер штрихкодів; пошуку товару за штрихкодом; маркування товару, на який надається акція; підказки про пропозиції видачі додаткових безоплатних товарів (пакування, роздаткові матеріали тощо).

При застосуванні бонусів виконується двофакторна аутентифікація і перевірка статусу дії сертифіката. Окрім того, відбувається перевірка балансу клієнта після сплати всього чека одним сертифікатом. 

У програмі доступна опція відкладений чек. Вона вмикається в налаштуваннях POS і застосовується у разі коли покупець з якоїсь причини призупинив процес продажу. Касир може відкласти поточний чек і продовжувати обслуговувати покупців, що забезпечує оперативну роботу на касі.

На одному POS є можливість працювати з декількома касами та доступно підключення декількох POS-терміналів і інтернет-еквайрингу. Частиною проєкту запровадження сучасної екосистеми управління продажами в магазинах Delta Sport є забезпечення місць продажу оновленими програмним реєстраторами розрахункових операцій (пРРО). 

Проєкт управління складом матеріалів (WMS)

На базі єдиної no-code/low-code платформи IT-Enterprise впроваджені програмні продукти POS і пРРО бесшовно інтегруються з ERP та CRM-системами, також з системою управління складом матеріалів (WMS), що відкриває перед Delta Sport широкі можливості з управління продажами, оптимізації, формування консолідованих звітів за вибрані періоди часу.

Важливим кроком створення екосистеми з управління продажами для Delta Sport є масштабна цифровізація складських процесів. Проєкт WMS охоплює усі процеси — від роботи комерційного відділу до відвантаження продукції гуртовим замовникам з фізичного складу. 

Процесам впровадження передував етап ретельного обрання компанією Delta Sport цифрового партнера, ERP-системи і самої no-сode/low-сode платформи IT-Enterprise. Говорячи про переваги співпраці керівник проєкту оновлення ERP-системи в Delta Sport Олександр Лісецький вказував, що продукт враховує всі аспекти національного регуляторного поля, чинні вимоги до бухгалтерського обліку та роздрібної торгівлі.

.
Delta Sport — українська ритейл компанія, заснована у 1998 році. За свою 25-річну історію керувала понад двадцятьма брендами. Сьогодні Delta Sport представлена понад 40 магазинів власної роздрібної мережі сегмента спорт і фешн в Україні та Польщі, здійснює дистрибуцію Nike, Converse, Helly Hansen, Speedo у 10 країн. 

Українська продуктова компанія IT-Enterprise рухає цифровізацію ключових компаній базових галузей України більш як 35 років. Серед клієнтів компанії — Укрпошта, Укрзалізниця, Епіцентр К, Інтерпайп, Укрнафта, Біосфера, DTEK, АПК-Інвест, Ольвія, ПБГ Ковальська, ПрАК АК Київводоканал, Comfy, Metro та інші.

Засновник і СЕО компанії Олег Щербатенко є послідовним популяризатором рішень класу Industry 4.0 і Industry 5.0.

ФОТО: IT-Enterprise

Share