ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 3 марта 2020, 21:07

Вибухове Sax Live Show “Пiф-Паф»: Freedom Jazz покажуть справжню «Бондіану» у Києві

1764 0

Freedom Jazz girls band оголосили весняну серію Caribbean jazz dinner show, яка стартує 5 березня. Чарівні джазетки будуть дивувати глядачів вибуховим Sax Live Show “Пiф-Паф».

Популярне шоу збирало аншлаги минулої осені, та на численні прохання прихильників — повертається вже цієї весни!

Sax Live Show “Пiф-Паф” — це справжня «Бондіана», що ніби зійшла з екранів телевізорів. Дівчата Бонда — ось, ким уявили себе на цей раз Freedom jazz girls band.

«Ми приміряємо на себе нові розкішні образи — небезпечних, авантюрних супергероїнь — дівчат того самого Джеймса Бонда. Відслідковується любовна драматична лінія — немов вишукане кольє на тонкій шиї, і ми — джазетки, будемо виблискувати в ньому діамантами.», — кажуть Freedom Jazz girls band.

Зухвало та несподівано, як постріл з-за кутка. На сцені розгорнуться справжні пристрасті, де глядачі будуть не свідками, а співучасниками.

А десь в кутку глядацького залу, в диму сигари буде сидіти він, виблискуючи своїми пристрасними очима. І підійшовши ближче неодмінно захоче себе представити, як завжди це робив раніше: “Бонд, Джеймс Бонд”. Але в цей раз його представлення буде обірвано на півслові, адже тепер і назавжди тільки — Jazz, Freedom Jazz!

«Чудове шоу! Дуже професійно! І майданчик ідеально підходить для такого формату. Це повинен побачити кожен!», — поділилися враженнями гості, які відвідали шоу минулої осені.

Не проґавте Sax Live Show “Пiф-Паф» цією весною: 5, 12, 26 березня, 2, 9 та 16 квітня у Caribbean Club Concert Hall.

Медіа-партнер шоу — Ретро FM.

Купити квитки на шоу можна на сайті: http://bit.ly/2opyMZE

Зустріч шоу на Facebook: https://www.facebook.com/events/816495042106890.

Share