ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 19 сентября 2019, 13:22

«Руки’в Брюки» випустили україномовний альбом «Дай мені знати»

894 0

Головні рок-н-рольщики Києва — група «Руки’в Брюки» — представила свій сьомий студійний альбом «Дай мені знати», який став повністю україномовним. До платівки увійшло 11 треків, серед яких вже відомі “Хитай стегна” та “Я вигадав світ”. 

На питання, про що альбом, музиканти кажуть: «У нас немає ніякої ідеї альбому. Це просто збірка наших пісень, яка, як ми сподіваємося, налаштує слухачів на бойовий та позитивний лад».

У новому альбомі «Руки’в Брюки» приміряли на себе стиль retro soul. У композиціях відчувається дуже сильний вплив афроамериканських виконавців першої половини 60-х. На платівці також є запрошені музиканти: в деяких піснях можна почути електроорган і потужну духову секцію.

На пісню «Я вігадав світ», що також увійшла до нового альбому, навесні цього року колектив зняв кліп, одним із режисерів якого став лідер колективу — Олександр Ремез.

Музиканти поділилися, що в планах у них зняти ще кілька відео на пісні з нової платівки та вирушити в європейський тур вже в листопаді цього року.

 

Послухати альбом «Дай мені знати»:

iTunes

Google Play Music 

Bandcamp

Deezer

 

Офіційні сторінки гурту:

Facebook

Instagram

YouTube

Share