ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 13 марта 2018, 12:49

Міжнародна мережа готелів Marriott запускає ALOFT HOTELS у Києві

26911 0

 

У самому серці столиці інноваційний 24-поверховий готель Aloft Kiev сколихне ринок української гостинності та задасть новий ритм.

Сьогодні Marriott International оголосили про запуск інноваційного бренду Aloft на українському ринку. Aloft Kiev — це перший готель в Україні, який входить до мережі Marriott, найбільшого готельного оператора у світі. Створений для сучасних мандрівників, які мислять глобально та відкриті до нових вражень, бренд Aloft змінює традиційне уявлення про проживання у готелях і впевнено завойовує лояльність на ринках Європи. Aloft Kiev знаходиться у самому серці столиці та готовий здивовувати своїх гостей інноваційними технологіями, яскравим стилем і музичним драйвом.

Готель ідеально підходить для тих, хто приїхав відвідати ділові зустрічі або знайти нові ідеї для своїх бізнес проектів. Також у Aloft Kiev завжди раді й мандрівникам, які завітали познайомитися з історією столиці, надихнутися автентичної атмосферою міста і чарівною архітектурою.

Номерний фонд готелю складає 310 номерів різних категорій – від стандарт до люкс. Також у Aloft Kiev є 3 просторі конференц зали, які відмінно підходять для проведення бізнес зустрічі, конференції або особливого заходу.

Готель розташований на перетині вулиць Басейнії та Еспланадної, в оточенні бізнес центрів і шопінг молів – лише 1 км до Майдану Незалежності, 0,1 км від БЦ Парус та ТРЦ Гулівер.

Aloft Kiev прагне задовольнити всі потреби сучасних мандрівників. На території готелю працює високошвидкісний безкоштовний WiFi, з легкістю можна під’єднати смартфон до телевізора, а з технологією SPG Keyless можна відкрити свій номер без ключа, просто приклавши телефон до дверей.

 

Aloft Kiev занурить вас у атмосферу сучасного дизайну, запропонує нестандартні рішення і міжнародний рівень сервісу.

Якщо ви цінуєте свій час, цей готель спеціально для вас. Концепція Greb & Go дозволить витратити мінімум часу на сніданок, але отримати максимум задоволення. А зробити check-in онлайн тепер дуже просто, немає необхідності чекати в черзі при поселенні – додаток SPG Keyless допоможе зробити це за хвилину.

Невід’ємна складова готелів під брендом Aloft – це бар W XYZ, який не залишить байдужими всіх поціновувачів якісних авторських коктейлів і здивує сміливим поєднанням смаків. Це ідеальне місце, щоб розслабитися після напруженої ділової зустрічі або прогулянки вулицями Києва.

Про Aloft Hotels

Більше 120 готелів під брендом Aloft вже відкрили двері для гостей з усього світу, а зараз Aloft Hotels планує вихід на 15 нових країн. Бренд пропонує абсолютно новий, свіжий підхід до традиційного уявлення про сферу гостинності, націлений на сучасних мандрівників, які відкривають нові горизонти і люблять насичений ритм життя. Саме тут стиль – це спосіб життя, тут ви завжди на зв’язку, у серці яскравих соціальних подій і на крок попереду. 

Aloft, як і всі бренди в портфелі Marriott, з гордістю пропонує програму Starwood Preferred Guest®, з нею перебування в Aloft стає ще більш корисним на незабутнім. Накопичуйте бали та отримуйте безкоштовні ночі й авіаквитки без закритих дат. За більш детальною інформацією переходите за посиланням spg.com

Про компанію Marriott International, Inc.

Marriott International, Inc. – провідна світова компанія в сфері гостинності, яка володіє понад 6 200 об’єктами в 125 країнах і територіях, з доходом більше ніж в 17 мільярдів доларів в 2016 фінансовому році. Заснована Дж. Уіллардом і Алісою Марріотт, компанія знаходиться під сімейним керівництвом вже близько 90 років, штаб-квартира компанії знаходиться в окрузі Колумбія, в Бетесді, штат Меріленд.

Share