ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 5 июня 2019, 10:06

Легкі закуски від Марко Черветті: яскраві відтінки літнього настрою!

3715 0

Легкі закуски від Марко Черветті обрала для вас редакція Gvult. На YouTube-каналі  найхаризматичнішого шеф-кухаря із сонячної Італії, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті ви знайдете силу-силенну смачних рецептів корисних страв. Сьогодні пропонуємо вашій увазі легкі закуски від шефа, адже літо – це пора, коли можна готувати страви із найсвіжіших сезонних продуктів і відновлювати свій вітамінний баланс. Готуйте легко і смачно разом з Марко Черветті!

Легка закуска з цукіні

Чи куштували ви коли-небудь сирий цукіні? Якщо ні, то вмикайте новий відео-рецепт від Марко Черветті! Марко та ведуча шоу «Зважені та щасливі» (8 сезон) на СТБ, мотиваційний спікер і тренер напрямку healthy lifestyle, а також сертифікований консультант з харчування та фітнесу Мирослава Ульяніна покажуть, як приготувати смачну та поживну і разом з тим низькокалорійну закуску буквально за 10 хвилин!

Закуска з черствим багетом

Якщо ви купили багет, не встигли його з’їсти і він зачерствів, не біда! Шеф Марко Черветті розповість, як приготувати смачну закуску з черствим багетом. Для начинки вам треба лише помідори, гострий перець та улюблені спеції, а процес приготування займе не більше 5 хвилин!

Спрінг-рол з авокадо

Авокадо – один із найпопулярніших продуктів у світі. З авокадо готують сендвічі, салати, основні страви та різноманітні корисні напої. Марко Черветті пропонує вам приготувати смачні спрінг-роли з авокадо. Вони можуть стати чудовою закускою перед основною стравою, а також їх можна взяти з собою для ланчу у школі чи офісі. Приготувати страву легко та швидко вас навчить Марко Черветті!

Чіпси зі спаржі

Що ви знаєте про спаржу? Марко Черветті впевнений: цей продукт заслуговує особливої уваги. Спаржу можна додавати в салати, варити з нею смачний овочевий бульйон і використовувати у безлічі рецептів! Але Марко пропонує приготувати хрумкі чіпси зі спаржі, що стануть прекрасним та корисним аналогом картопляних снеків. Також Марко розповість кілька лайфхаків, пов’язаних з обробкою спаржі. Дивіться й занотовуйте!

Брускета з помідорами

Марко Черветті каже: коли італійці хочуть перекусити, вони готують брускети з різними начинками. Сьогодні шеф пропонує вам приготувати брускету з помідорами та спеціями. Ви можете додавати до страви свої улюблені інгредієнти (приміром, курку чи сири), аби ваша брускета була ще смачнішою. Експериментуйте разом із Марко Черветті!

Share