ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 28 февраля 2019, 15:37

Як змінюється фестивальна індустрія. Плани Ulichnaya Eda на 2019 рік

1152 0

Дрифт, карнавал, спорт і етнічне свято — Ulichnaya Eda анонсує календар на 2019 рік. Всього на теплий сезон заплановано 13 фестивалів, 4 з яких нового формату. Чим будуть дивувати в цьому році на Арт-завод Платформа, розповідаємо в цьому матеріалі.

“У 2019 стартує сьомий сезон Ulichnaya Eda. За 6 років на ринку ми встигли організувати понад 50 фестивалів, де показали різноманіття практично всіх кухонь світу. Щоб розвиватися потрібно безперестанку вигадувати нові формати, що будуть фестивалити та дивувати наших гостей. У минулому році ми організували карнавал Santa Muerte, чемпіонат з приготування BBQ, які зібрали по 20 тисяч гостей. В цьому році буде реалізовано ще 4 нових формати,” — коментує ідейний організатор проекту Роман Тугашев.

Також у павільйоні Lit 3.1. саме завершується реконструкція. За задумом організаторів, практично на кожному фестивалі там проходитиме маркет із сучасними речами, аксесуарами та предметами декору.

Нижче перелік усіх фестивалів. Вибирай ті, що сподобалися (всі), та роби позначки у своєму календарі:

30-31 березня 2019

Выбери по любви — перший фестиваль у 2019 році. Відкриття присвячується любові та вибору, який робиться серцем. Попереду стільки рішень. Набираємося сил на фуд-корті, хоробрості — на барі, та відкриваємо сезон.

У планах:

  • вибрати бургер з дорблю або хот-дог з беконом;

  • віддати вирішальний голос за Marvel або DC;

  • зрозуміти, що крутіше: вмоститися якнайзручніше на шезлонгу або танцювати під самісінькою сценою.


20-21 квітня 2019

Kyiv Coffee Festival vol.5 — фестиваль і для поціновувачів кави, і для професіоналів, які беруть участь в чемпіонатах світового рівня. На нього приходять і ті, хто обожнює лате, і ті, хто визнає лише альтернативу. Тут проходять 4 всеукраїнських чемпіонати Specialty Coffee Association, а також проводять лекції та майстер-класи провідні фахівці кавової сфери. Обов’язково завітайте на алею десертів — мусові десерти, ягідні торти та еклери знайдете саме там.


18-20 травня 2019

Kyiv Beer Festival vol.4 — фестиваль пивної культури, де зустрічаються пивовари, пивні гіки та поціновувачі напою.

Вони тримають дегустаційний келих за ніжку та довго розмірковують про ароматику, шукають м’який лавандовий Milk Stout та сперечаються, чий Double IPA краще. 60 найкращих пивоварів України спеціально до фестивалю варять ексклюзивні сорти крафтового.


14-15 червня 2019

Белые Ночи — улюблений танцювальний івент киян, де виступають зірки світового масштабу. Всі знають, як це вриватися до світанку у світлі тисячі вогнів. Однак цього разу організатори вирішили створити настрій палацу Версаль. Зазирніть у замок, де хочеться милуватися кожною деталлю.


22-23 червня 2019

TOKYO DRIFT. Новий формат

Фестиваль, на створення якого надихнула японська культура. Дрифт на парковці, шоу з обробки риби, інтерактивний театр і перехрестя Сібуя — подія, яке перенесе всіх в інноваційну країну з прадавньою культурою.


6-7 липня 2019

KUPALA. Новий формат

Арт-завод перетворять на фантастичний ліс, прикрасять парк свічками й оголосять широкий лайн-ап з електронною музикою. Місія фестивалю важлива — зробити традицію трендом.


19-20 липня 2019

Santa Muerte Carnival

Santa Muerte Carnival у 2018 році став першим нічним карнавалом Києва. Тоді на Арт-завод Платформа побудували мексиканське містечко La Platforma з карнавальною площею й автентичним спальним районом. У La Platforma все було про Мексику: 60 унікальних мексиканських страв, Margarita і багато видів текіли на алеї барів.


10-11 серпня 2019

Tomatina — фестиваль до дня народження Ulichnaya Eda, з настроєм іспанської Tomatina. Візьміть купальник і окуляри для плавання. Цього достатньо для легендарного томатного баттла. Перемогу святкуємо сангрією в одному з барів і паельєю на фуд-корті. Більше іспанського настрою обіцяємо на Зеленій сцені та танцювальних майстер-класах.


16-17 серпня 2019

Белые Ночи. Настрій: Космос

Цього серпня в небі над Києвом з’явиться ще одне сузір’я. Оновлений фестиваль «Белые Ночи» пройде на Арт-завод Платформа. Це буде наш дев’ятий фестиваль танців, музики та яскравих образів. Красиві люди, космічні ідеї, тисячі вогнів, гірко-солодкі коктейлі, блискіт метафану та нові ритми за кожним поворотом.


7-8 вересня 2019

ULTIMATE. Новий формат.

Компанія Ulichnaya Eda вперше робить фестиваль спортивної тематики. Ultimate — це про здоровий спосіб життя та корисну їжу. Будемо куштувати нове, дізнаватися корисне та зробимо те, чого раніше боялися.


14-15 вересня 2019

Wine&Restaurants vol. 1

У 2019 році команда Ulichnaya Eda вперше втілить в життя формат Wine & Restaurants. Він поєднає в собі все, що люблять гурмани.

WINE: фестиваль, спрямований на розвиток винної культури в Україні. Його мета — познайомити гостей з цікавими локальними та закордонними виробниками.

RESTAURANTS: гості зможуть відвідати відразу десятки ресторанів. На одній локації найкращі заклади Києва та всієї України презентують страви, які найбільше припали до смаку, та ексклюзивні позиції.


12-13 жовтня 2019

BBQ Championship

Другий BBQ-чемпіонат від Ulichnaya Eda має стати легендарним. Оцінювати його будуть представники всесвітніх BBQ-асоціацій, а готувати учасники планують на обладнанні, якому позаздрять ресторани.

Окрім серйозного змагання, на фестивалі знайдеться місце для кінотеатру з фільмами Cкорсезе (та несерйозним поглядом на життя його героїв), величезної дитячої зони та, звичайно ж, фуд-корти з правильними стейками, шашликами та реберцями.


2-3 листопада 2019

SCARY FOOD — сімейний фестиваль Halloween. Гостей зустрінуть словами «Цукерки або життя?!» та проведуть на фуд-корт, щоб пригостити пуншем. Обіцяють аквагрим і маркет з крутими костюмами, де можна зібрати образ і Девіда Боуї (лишень уяви дитину в образі короля!), і Уми Турман з «Убити Білла».

Чекаємо на вас на фестивалях!

Контакти для зв’язку:

pr@ulichnayaeda.com.ua

 

Інформація та фото надані Ulichnaya Eda.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Share