ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 13 марта 2018, 13:04

Ресторан братів Гусовських GRANO запрошує до GRANO WINE CLUB

755 0

Яке вино ваше улюблене? Яким було знайомство з ним? Вразив глибокий і чуттєвий аромат, а можливо, титул «улюбленого» вино взяло за враження, з якими асоціюється? Узбережжя Тоскани, захід і теплий вечір за келихом білого сухого, випадково купленого в італійській крамниці …

Продовжіть, або розкажіть свою історію на зустрічі GRANO WINE CLUB!

Ресторан братів Гусовських GRANO запрошує приєднатися до спільноти людей, для яких вино – не тільки улюблений напій, захоплення і привід для самоосвіти, але й джерело вражень, емоцій та знань, якими хочеться ділитися з однодумцями.

GRANO WINE CLUB – це коли кожен гість вибирає пляшку особливого, на його погляд, вина, приносить її на зустріч клубу і розповідає про неї. Учасники клубу збираються в тісному колі, щоб поділитися цікавими історіями і враженнями про улюблені вина і, звісно, продегустувати їх всі.

Модератор зустрічі – сомельє GRANO Юрій Віродоф. Гастрономічний супровід – від шеф-кухаря Олексія Зольнікова. Вартість квитка – 600 UAH (вона включає сервіровку вина та страви). Резерв місця на першій зустрічі GRANO WINE CLUB: 044 339 9161. Болсуновска, 2, ЖК «PecherSky».

Share