ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture, News 6 июня 2024, 18:57

Kalush Orchestra в Osocor Residence: автори хіта Stefania влаштують концерт просто неба

96 0

28 червня тріумфатори Євробачення Kalush Orchestra зіграють великий концерт в Osocor Residence. 

Гурт виступить на березі мальовничого озера, тож кожен гість концерту зможе насолодитися не лише улюбленими хітами гурту, а й захоплюючою атмосферою локації просто неба.

За останні декілька років молоді музиканти стали топ-зірками сучасної української сцени й артистами, які задають тренди в музичній індустрії. Гурту вдалося майстерно поєднати реп на фірмовому калуському слензі з фольклорними мотивами, українською автентикою та хіп-хоп танцями.

Kalush Orchestra стали тріумфаторами Євробачення-2022 зі своїм переможним хітом Stefania. Вони стали першими, хто виконав українську пісню на церемонії вручення MTV Europe Music Awards, що стало справжньою історичною подією.

Гурт виступав на легендарному фестивалі Ґластонбері, об’їздив майже всю Європу й Північну Америку та показав світові, як може звучати український фольклор у сучасній інтерпретації. За останні два роки Kalush Orchestra зібрав понад 80 мільйонів гривень на благодійність й продовжує збирати кошти для України по всьому світі. 

Вже за традицією на концерті можна буде задонатити на ЗСУ та взяти участь у благодійному аукціоні, заспівавши з гуртом на одній сцені. 

На території резиденції є потужний генератор та укриття, тож нічого не заважатиме гостям Osocor Residence насолодитися концертом.

Не пропустіть шанс почути Kalush Orchestra наживо і відчути потужну енергію їхньої музики!

Подія на Facebook

Kвитки: http://surl.li/tyqaq

Share