ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
News 30 января 2019, 15:04

Прогулянка в суцільній темряві для закоханих

796 0

14 лютого, в День святого Валентина, музей у темряві “Третя після опівночі” запускає новий формат прогулянок в темряві спеціально для закоханих — “Побачення в темряві”. Екскурсії за оновленим сценарієм будуть доступними на постійній основі.

У спеціально облаштованому просторі в повній темряві пара проживає 90 хвилин наосліп: тут по-новому розкривається смак романтичної вечері, глибше сприймається музика, картини треба відчувати на дотик, а написати коханому листа — той ще квест. Щоб пройти всі локації музею, де кожне приміщення — цікаве випробування, партнери зближуються і по-новому відкриваються одне одному.

Під час прогулянки закоханих супроводжує незрячий гід. Він як ніхто інший зможе відволікти вас від візуального шуму і зробить знайоме свято незабутнім.

Організатори обіцяють бути гнучкими і доповнювати сценарій вашими персональними завданнями за попереднім запитом. Як щодо букету квітів? Чи, може, навіть пропозиції руки і серця в темряві? Хоча відповіді коханої ви не побачите, проте зможете відчути її рішення зовсім по-іншому.

 

Коли: з 14.02.2019

Де: музей у темряві “Третя після опівночі”

Адреса: м. Київ, вул. Гончара, 45в

Вартість екскурсії: 1200 грн

Бронювання: по телефону 073 345 03 00 або на сайті www.0300.com.ua

* Музей «Третя після опівночі» – соціальний проект, створений двома киянами: Аліною Марненко і Володимиром Дідусом. Це єдиний музей в Україні, в якому всі екскурсії проходять в абсолютній темряві та у супроводженні незрячих гідів. Музей вирішує дві задачі — розважально-освітню та соціальну. Головна мета — показати відвідувачам, що відчувають незрячі люди, і в той же час допомогти таким людям із працевлаштуванням.

Share