ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture, News 20 августа 2024, 13:43

«Розмови про свободу бути собою»: Агенція медійного розвитку «АБО» створила YouTube-канал «Щиро кажучи»

134 0

«Щиро кажучи» — новий продукт від Агенції медійного розвитку «АБО» (Платформа «Меморіал», проєкт «Характер», Вечір.Media, The City, «О, Море»). 

Це YouTube-канал з розмовами про свободу бути собою — з людьми, які надихають або дратують суспільство своєю позицією. На теми, про які ми тільки вчимося говорити, про досвід психотерапії й виходу з кризових ситуацій у житті. 

Агенція медійного росту «АБО» презентувала YouTube-канал «Щиро кажучи» у серпні 2024 року. Серед авторів й творців каналу — медійники Гаяне Авакян, Олександр Білінський, оператор-постановник Геннадій Сушко. 

В «АБО» кажуть, що ідея каналу виникла на ґрунті спостережень за українським суспільством, — «Наші люди проживають найважчі часи у своєму житті. Багатьом потрібна щира розмова, виговоритись, щоб стало легше». Одна зі співавторок каналу Гаяне Авакян уточнює, що на каналі «Щиро кажучи» з’являтимуться розмови про свободу бути собою. Це будуть інтерв’ю з людьми, які нас надихають і дратують водночас своїми поглядами чи способом життя. Публічні рефлексії на теми, на які українське суспільство тільки вчиться говорити. До прикладу, про ідею поліаморії. 

Бесіди з людьми, з якими давно хочеться поговорити, але не завжди зрозуміло, як це зробити й з чого почати — з працівником ТЦК або «ухилянтом». І цикл відвертих розмов про досвід психотерапії, життя з травмою й роботу з нею в межах подкасту «Їде Дах» на каналі. 

Для подкасту «Їде Дах» вже опубліковано дві бесіди — з рестораторкою Анною Завертайло та медіаменеджеркою Тетяною Трощинською. Їхньою співрозмовницею стала журналістка Юлія Забєліна, яка зараз вчиться на гештальт-терапевтку. 

«Пішла у психотерапію, бо не могла змиритись з тим, що близькі люди думають інакше. Працювала з прийняттям іншості, з травматичним для мене прагненням бути найкращою, з окресленням кордонів», — ділиться у подкасті рестораторка Завертайло.

«Втомилися? Вибачте, харківці втомилися більше, військові у Покровську втомилися більше. Але я не знецінюю, кажу, що всі ці досвіди мають різну інтенсивність і однаково цінні», — розмірковує пані Трощинська у розмові із Забєліною.

 

Довідка: 

Агенція медійного росту «АБО» — команда, яка створює і розвиває тематичні платформи («Меморіал», «Характер», «Свої», Вечір.Media, «О, Море», The City). «АБО» продюсує спецпроєкти, розробляє комунікаційні кампанії, має власний відеопродакшен. Заснована у 2018 році. 

Анна Завертайло — рестораторка, співзасновниця закладів Honey, «Завертайло», гештальт-терапевтка в навчанні. 

Тетяна Трощинська українська журналістка, медіаменеджерка, тренерка, докторка наук з державного управління. Головна редакторка «Громадського радіо» (2018-2024). 

Юлія Забєліна — українська журналістка, політична оглядачка (NV), гештальт-терапевтка у навчанні (Київський гештальт університет)

Share