ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture, Gastro, News 16 августа 2024, 14:40

Визначені партнери ІІІ відбору всеукраїнського відбору українських вин-амбасадорів

591 0

Корпорація «Укрвинпром» проводить щорічний, вже третій, відбір на конкурсі «Українське вино — частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». У відборі беруть участь кращі українські винороби, а вина переможців отримують статус офіційних амбасадорів нашої країни та стають частиною колекції музею вина в Бордо.

Вина, що отримують статус офіційних амбасадорів країни, стають частиною колекції центру La Cité du Vin — найбільшого у світі музею виноробства. Там їх пропонують для дегустації відвідувачам та відправляють на престижні спеціальні заходи. Наприклад, переможців відбору-2023 представили під патронатом Президента Франції Еммануеля Макрона на щорічних виставках Wine Paris та Vinexpo Paris, в Університеті Сорбонни та на багатьох дипломатичних заходах.

Організаторами події виступають Українська корпорація по виноградарству і виноробній промисловості «Укрвинпром», Дипломатична академія України ім. Геннадія Удовенка та Асоціація сомельє України

Генеральним партнером відбору виступає ТОВ НВА «Перлина Поділля» — провідна сільськогосподарська компанія України з Хмельниччини, відома передовим рослинництвом та екологічним тваринництвом. Компанія активно підтримує ЗСУ.

Серед офіційних партнерів заходу ДП «Поліграфічний комбінат «Україна», ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», АТ «Укрпошта», ТМ «Моршинська», ДП «Ліси України», ТОВ «Інтер Фрутс ЛТД», ТМ «Радимо», Interco Nouvelle-Aquitaine (Франція)

ТОВ «Інтер Фрутс ЛТД» — одне з найбільших постачальників салатів, овочів та фруктів на український ринок. Є офіційним партнером компаній Італії, Іспанії, Греція, Нідерландів, Туреччини тощо.

ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» — визнаний національний лідером в Україні у виробництві захищеної поліграфічної продукції, цінних паперів, документів суворої звітності та ідентифікаційних документів. Підприємство забезпечує найвищі стандарти якості та безпеки.

АТ «Укрпошта» — єдиний національний оператор поштового зв’язку України. Мережа охоплює 100% території України — це понад 27 000 населених пунктів, крім тимчасово окупованих. Надає поштові, логістичні, фінансові та торговельні послуги.

ТМ «Моршинська» — природне відновлення та підтримка гідробалансу щодня. Природня джерельна вода є низькомінералізованою, легкою та безпечною для щоденного вживання, відповідає всім європейським стандартам якості.

ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» — не лише кваліфікований посередник між державними установами й органами, гарант якісного та точного виконання різноманітних побутових замовлень, а й справжній представник культури та духовності нашої країни.

ТМ «РадиМо» — один з провідних виробників молочної продукції в Західній Україні. Продукція створена з натуральних складових та свіжої сировини, яку щодня доставляють з місцевих ферм.

Партнерами відбору є АТБ, Artcatering та ТМ «RUTA Чарівне зілля». Освітнім партнером виступає Національний університет харчових технологій.

Інформаційні партнери — агенція PR-Service, Українська правда, Економічна правда та гастрономічне видання PostEat.

Відбір відбувається за підтримки Міністерство закордонних справ, Міністерство аграрної політики і продовольства, Міністерство економіки, Міністерство культури і інформаційної політики, Держпродспоживслужби та Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій.

Share