ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 29 августа 2019, 13:36

Страви для родинного сніданку від Марко Черветті

3054 0

Страви для родинного сніданку від Марко Черветті обрала редакція Gvult. Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті каже: ідеальний родинний сніданок має бути не лише смачним, але й корисним! На YouTube-каналі мастро Черветті ви знайдете рецепти страв, котрі підійдуть для комплексного сніданку для всієї родини. Обирайте страви, котрі можна приготувати із сезонних продуктів – так ви наситите організм корисними вітамінами та мікроелементами. І не забувайте експериментувати!

Мигдальне молоко

Чи знаєте ви, як приготувати мигдальне молоко будинку? Марко Черветті в новому-відео рецепті навчить вас легко і швидко готувати органічне молоко! Тепер не потрібно шукати мигдальне молоко на полицях супермаркету — просто купіть необсмажений мигдаль і приготуйте напій разом з Марко Черветті!

Брускета з помідорами

Марко Черветті знає: для поживного сніданку немає страви краще, ніж брускета з помідорами! Проста в приготуванні і ситна страва припаде до смаку не тільки вам, але і вашим дітям. Брускета — це відмінний варіант для швидкого ланчу в школі чи університеті, а принадність страви в тому, що ви можете експериментувати, додаючи улюблені інгредієнти. Спробуйте!

Грибний салат

Сезон грибів у розпалі! Чому б вам не приготувати смачний салат з грибів за рецептом Марко Черветті для родинного сніданку? До речі, Марко готував страву не сам – у нього в гостях була Мирослава Ульяніна, ведуча шоу «Зважені та щасливі» (8 сезон) на СТБ, мотиваційний спікер і тренер напрямку healthy lifestyle, а також сертифікований консультант з харчування та фітнесу. У відео Мирослава підкаже, які інгредієнти додати до салату, щоб він був максимально смачний та healthy!

Сирники по-італійськи

Шукаєте рецепт ідеальних, ніжних сирників? Шеф Марко Черветті знає, що вам потрібно! Він вирішив приготувати найніжніші сирники на італійський лад – без сиру, але з рікотою. До того ж, в свої сирники Марко додав секретний інгредієнт, який надає надзвичайного смаку майже будь-якій страві. Дізнайтеся, який це інгредієнт, подивившись рецепт на YouTube-каналі прямо зараз!

Легкий суп з броколі

Суп з броколі дуже простий у приготуванні, але при цьому неймовірно смачний і корисний. Він підійде у якості сніданку для всієї родини. За словами Марко, суп за таким рецептом з додаванням різних овочів готують в Південній Італії дуже часто. А якщо ваші діти байдуже ставляться до броколі, то обов’язково приготуйте суп за рецептом від шефа Марко Черветті – ваші діти не зможуть встояти!

Share