ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 13 августа 2019, 13:03

Сніданок для дитини від Марко Черветті: пальчики оближеш!

6578 0

Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті каже: ситний та смачний сніданок – запорука гарного і продуктивного дня! А якщо йдеться про сніданок для дитини, то питанню треба приділити особливу увагу. На YouTube-каналі мастро Черветті ви знайдете безліч цікавих та простих у приготуванні страв, що сподобаються дітям. Обирайте ті, що відповідають смаковим уподобанням дитини, та радуйте малечу смачненьким!

Лимонад тархун

Що потрібно для того, щоб приготувати смачний лимонад? Рецепт від Марко Черветті! Шеф поділився з підписниками рецептом простого та смачного лимонаду, що добре втамує спрагу навіть у найспекотніший літній день. До того ж, лимонад є дуже корисним та вітамінним: серед його інгредієнтів є імбир та мед!

Солодкий омлет

Ваша дитина терпіти не може страви з яєць? Що ж, після того, як ви приготуєте солодкий омлет за рецептом шефа Марко Черветті, ваша дитина жадатиме цю страву на сніданок буквально щодня! Яйця, молоко, ніжне печиво амареті та шоколад – основні інгредієнти цієї простої та смачної страви. Спробуйте!

Сирники

Марко Черветті знає: не всі діти полюбляють сир у чистому вигляді. Тому він радить приготувати на сніданок ніжні та легкі сирники з сиром рікота в італійському стилі. Ви можете додати ізюм, курагу або інші сухофрукти, а також цукати, згущене молоко або повидло при подачі сирників на стіл. Експериментуйте та діліться результатами у коментарях під відео Марко!

Коржик із сиром

Коржик із сиром за рецептом від Марко Черветті можна не лише приготувати на сніданок, але й взяти з собою в дорогу або з’їсти на ланч. Простий рецепт страви не змусить вас довго стояти біля плити, а вершковий смак страви здивує ніжністю.

Брускети з помідорами

Брускета – це страва, яку можна приготувати фактично з будь-яких інгредієнтів. Шеф Марко Черветті пропонує спробувати приготувати брускети з соковитими помідорами – чудовий варіант здорового та корисного сніданку для дитини. Ви можете додати м’ясо, рибу чи улюблений сир вашої дитини – у будь-якому разі буде смачно!

Share