ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 25 июля 2019, 12:01

Де замовити хот-доги і бургери для заміської вечірки з друзями?

5129 0

Де замовити хот-доги і бургери для заміської вечірки з друзями, шукала редакція Gvult. Влітку нам хочеться відпочити від міста, шуму та натовпу людей у колі близьких друзів десь за містом. Однак, дуже часто плануючи відпочинок, ми можемо стикнутись з проблемою приготування їжі та напоїв. Підготовка поїздки займає у вас багато часу, а хочеться, щоб все було просто, смачно і без зайвого клопоту. Ви ж збираєтесь їхати на відпочинок, а не на роботу. Отже, ми пропонуємо допомогти вам полегшити життя, підібравши декілька закладів із смачними хот-догами та бургерами у місті. Все просто, приходьте замовляйте на місці або із доставкою додому.

Chicagos

Де: вул. Межигірська, 20

Бюджет: ₴₴. Хот-доги (100–120 грн), бургери (85–140 грн), картопляні коробки (130–145 грн), закуски (60–240 грн).

Страви: Хот-дог Black Man – 120 грн, бургер Caribian Slider – 140 грн, бургер Little beef – 85 грн, стейк Ribeye, чизкейк із сиру рікота та солоної карамелі – 75 грн.

Напої: пиво Corona Extra — 70 грн/0,35 л, пиво Miller – 110 грн/0,5 л, пиво «Гиннесс» – 80 грн/0,33 л, американо – 26 грн.

Деталі: паб-кафе на Подолі, американська кухня, традиційний фаст-фуд, стилізований інтер’єр, спеціальні пропозиції, стейки, кальян, бізнес-ланчі щодня з 12:00 до 17:00.

Chicagos – це невеличкий заклад, для любителів пива і американської кухні, тут поєднано паб і кафе. Інтер’єр тематичний, у червоно-чорно-білих кольорах. Власники закладу кажуть, що це «рай для хіпстерів». У меню –традиційна американська кухня: бургери, хот-доги, картопляні коробки, стейки, закуски слати та традиційні американські десерти. У Chicagos великий вибір міцних алкогольних напоїв та крафтового пива. Тут приємна атмосфера, можна відпочити з друзями, спробувати американську кухню у поєднанні із келихом пива та покурити кальян.

HollyFood

Де: вул. Закревського, 22

Бюджет: ₴₴. Піца (99–189 грн), бургери – 159 грн, салати (99–129 грн), супи (49–79 грн).

Страви: бургер Holly Food – 159 грн, бургер Italiano – 159 грн, курячі крила BBQ – 139 грн, піца Calzone – 149 грн.

Напої: крафтове пиво – 75 грн, пиво Corona – 65 грн, сік – 40 грн.

Деталі: піцерія, знаходиться на Троєщині, засновник — Валерій Созановський (власник The Burger i SHO), бургери і піца, доставка по найближчих районах.

HollyFood це піцерія на території кіностудії Film.UA на лівому березі Дніпра. Стильний та атмосферний заклад із червоними диванчиками, дерев’яними столиками та постерами на стінах. Для гостей HollyFood пропонує вісім видів неаполітанської піци. У основному меню виз найдете бургер Holly Food, бургер Italano, бургер Сhicken, а також сирні палички, салати та супи. У барному меню представлено міцні алкогольні та безалкогольні напої.

Jomo Kyiv

Де: вул. Велика Васильківська, 74

Бюджет: ₴₴. Сніданки (70–220 грн), бургери (130–230 грн), закуски (50–170 грн), пиво та сидр (65–120 грн).

Страви: Бургер без булочки – 150 грн, бургер «Слоппі Джо» – 175 грн, чизбургер з котлетою із яловичини – 180 грн, картопля фрі – 50 грн, курячі нагетси – 100 грн/5 шт, салат з баклажаном – 130 грн.

Напої: лимонад в асортименті – 55 грн, сидр «Berryland Буковинський» – 95 грн, коктейль Hugo – 135 грн.

Деталі: бургерна, концепція меню – класичний фаст-фуд, фотогенічний інтер’єр, обіди з 13:00 до 15:00, вегетаріанські бургери.

Jomo Kyiv створений для тих, хто обожнює бургери. Тут можна їсти бургери зранку, в обід та вечері. В основному меню – сім видів бургерів. У закладі можна поснідати з 10:00 до 13:00, а у вихідні сніданки готують протягом цілого дня. Обід у Jomo з 12:00 до 15:00 з понеділка по п’ятницю. У барному меню представлені гарячі та холодні напої, коктейлі, пиво та вино.

Білий налив

Де: бульвар Тараса Шевченка, 38/40

Бюджет: ₴. Всі страви та напої за єдиною ціною – 29 грн.

Страви:, класичний хот-дог – 29 грн, пиріг з куркою – 29 грн, хот-дог веган – 29 грн, «Мушля з лимоном» — 29 грн пиріг з яблуком – 29 грн.

Напої: «Сидр яблучний напівсолодкий» – 29 грн, «Настоянка яблучна» – 29 грн, «Пунш яблучний» – 29 грн.

Деталі: працює з 10:00 до 23:00 (до 2:00 в п’ятницю та суботу), замовлення видають за 3 хвилини, всі пропозиції в меню по 29 грн, формат take away, pets friendly.

Київський «Білий налив» знаходиться біля метро «Університет», заклади працюють і в інших містах України – Львові, Луцьку, Сумах, Одесі, Вінниці та Харкові. «Білий налив» – це місце, де ви можете спробувати яблучний сидр, пунш та настоянку; хот-доги (класичний та веганський), пиріг з куркою або яблучний за вельми демократичними цінами. Крім того, тут завжди раді вітати чотириногих гостей.

I’m Burger

Де: вул. Басейна, 1–3/2

Бюджет: ₴. Бургери (60–330 грн), десерти – (40–69 грн), пиво та сидр (60–90 грн).

Страви: Хот-дог – 45 грн, картопля фрі – 35 грн, бургер Monkey – 65 грн, гамбургер Hustle – 140 грн, бургер Hot Chick – 65 грн.

Напої: Апероль Шприц – 80 грн, пиво «Гуз Айленд» — 90 грн, пиво Corona – 85 грн, лимонади – 60 грн.

Деталі: бургерна, знаходиться у ТК Arena City, проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, концептуальні інтер’єр та меню, бургери з високоякісного м’яса, ексклюзивний бургер з камамбером, ребра та картопля фрі, пиво, crazy shake, take away.

I’m Burger – бургерна в ТК Arena City. Власники закладу не вважають себе рестораном швидкого харчування, скорше, як заклад у форматі casual dining. Заклад спеціалізується на бургерах, чизбургерах та гамбургерах, які названі на честь американських реп-виконавців – Kaney West, Jay Z, Snoop Dogg, 50 cent, Lil Wayne тощо. Ви також можете замовити курячі крильця, хот-дог, лангустіна на грилі, салати Cesar або «Зелений», а на – десерт Crazy Snakes в оригінальній подачі. Із напоїв пропонують вино, пиво та сидр, коктейлі, лимонади та енергетичні напої.

Burger Streets

Де: Бессарабська площа, 2

Бюджет: ₴. Бургери (95 – 135 грн), лимонади – 45 грн.

Страви: бургер Lombard Street – 95 грн, бургер Sunset Boulevard – 110 грн, бургер Broadway – 135 грн, картопля фрі з соусом – 30 грн.

Напої: лимонад з ананасом та обліпихою – 45 грн, лимонад з лічі – 45 грн.

Деталі: моноформатний заклад з бургерами, знаходиться в центрі міста, 6 видів бургерів з концептуальними назвами, лимонади, формат to go.

Burger Streets – це моноформатний заклад  на Бессарабці. В меню ви знайдете шість видів бургерів із назвами відомих американських вулиць: бургер Fifth Avenue з яловичиною, бургер Brodway зі стейком з індички, бургер Lombard Street з тофу. А на додачу можна спробувати прохолодні лимонади із обліпихою та лаймом, ананасом та базиліком, маракуєю або лічі.

Vegano Boom Store

Де: вул. Богдана Хмельницького, 16-22

Бюджет: ₴₴. Бургери (70–80 грн), хот-доги – 70 грн, роли (60–90 грн).

Страви: бургер «Гавайський» – 75 грн, бургер «Темпе» – 80 грн, бургер «Шашличний» – 70 грн, хот-дог «Песто» – 70 грн.

Напої: мілкшейк – 45 грн, какао – 30 грн, Fritz-Cola – 65 грн.

Деталі: багатофункціональний веганський хаб, розташований в центрі Києва, фудкорт, супермаркет, товарів для веганів, веганський фаст-фуд, детокс-бар, лекторій, чайний клуб, кіноклуб, йога, доставка, цілодобовий режим.

Vegano Boom Store це багатофункціональний веганський хаб, який знаходиться неподалік від станції метро «Театральна». Тут є фудкорт «Нікого не їм», де відвідувачі можуть спробувати веганську їжу. У меню є «Норі» бургер з тофу, бургер «Чилі» з маринованими соєвими битками, хот-дог «Песто» з сейтановою сосискою. Крім того, у закладі є лапша, роли, картопля та тофу-фрі. Із напоїв пропонують какао, чай, Fritz-cola та мілкшейк.

Фото: Facebook Chicagos, HOLLY FOOD, Jomo Kyiv, Білий Налив (Київ, Хрещатик 23А), I’m Burger, Burger Streets, Vegan Boom Store

Share