ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Новости 28 января 2015, 14:33

АНТИТІЛА в Докер пабі!

434 0

1 лютого АнтитілА знову порадують відвідувачів київського клубу Docker Pub своїми піснями. Окрім усіх так добре знайомих та відомих пісень, шанувальники творчості Антитіл обов’язково почують найсвіжіший сингл «Завжди моя», з майбутнього, четвертого за рахунком альбому гурту.

Щодо самої пісні «Завжди моя», то вона дуже особлива та особиста. АнтитілА присвятили майже весь свій час волонтерській діяльності та багато разів відвідували українських воїнів у зоні проведення АТО. Ця пісня народжувалася у серцях хлопців, що їхали розбитими польовими дорогами в мікроавтобусі під завалами військової амуніції, медикаментів, одягу. Вона народжувалася за братньою вечерею біля великого казана та під час нічних розмов з патріотами на передовій. Вона народжувалася в момент передачі дитячих малюнків-оберегів у руки відважних захисників нашої Вітчизни. Вона народжувалася весь останній рік. І в горі, і в радості, але з вірою у Перемогу!

АнтитілА – популярна українська поп-рок група. З кожним роком АнтитілА стають все більш помітною творчою фігурою в українському шоу-бізнесі. Група має в активі три альбоми «Будувуду», «Вибирай» та «Над полюсами», 17 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, а також визнання, повагу та любов українського слухача.
У різний час АнтитілА ставали володарями гран-прі культового українського музичного фестивалю «Перлини Сезону», визнавалися «Кращим дебютом року» в результаті опитування популярної радіостанції «Джем ФМ» , представляли країну на наймасштабнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, що проходив у Будапешті, були відзначені відразу в 4 номінаціях премії «Чартова дюжина» від «Нашого радіо» у Москві за творчі досягнення в галузі рок-н-ролу та інше.

Початок — 21:00.

Вартість квитків:
барна стійка — 225 грн.
місце за столом — 175 грн.
фан-зона — 125 грн.

Дізнатися інформацію та купити квитки:

Share