ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 25 октября 2019, 09:22

Гурт KADNAY стане спеціальним гостем прем’єрного показу вар’єте «Рояль»

822 0

Вже сьогодні, 25 жовтня, у культовому Caribbean Club Concert Hall відбудеться прем’єра нового шоу для дорослих — вар’єте «Рояль» (21+).

Крім неймовірно красивої постановки, живого вокалу та танцювальної експресії, організатори готують для гостей багато сюрпризів. Один з них — це спеціальні зіркові гості на сцені на кожному шоу. 25 жовтня таким гостем стане гурт KADNAY, який подарує глядачам свій номер.

«На кожне шоу ми будемо запрошувати талановитих і популярних зіркових гостей, які виконають на нашому «Роялі» дивовижні композиції. Поки не розкриваємо імена всіх гостей, але впевнені, глядачі будуть приємно здивовані», — розповідає Анастасія Ваганова, арт-директор Caribbean Club Concert Hall.

Нагадаємо, що вар’єте «Рояль» — перший в Україні аналог легендарних паризьких кабаре. У театралізований сюжет вплетені музичні номери та інтерактивна комунікація з гостями. Це жива і відверта гра, яка перетворюється на новий та неповторний твір.

Після прем’єри шоу найближчі покази вар’єте «Рояль» заплановані на: 9, 16, 22 та 29 листопада; 9 та 13 грудня.

Не пропустіть головну прем’єру осені і проведіть теплий вечір разом з друзями та коханими в затишній атмосфері Caribbean Club Concert Hall! Купуйте квитки вже зараз: http://bit.ly/2m1gAo3.


Акредитація для ЗМІ:

Анастасія Лавриненко

+38 063 763 51 69

anastasia.lavrinenko@caribbeanclub.com.ua

 

Share