ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 6 июня 2018, 16:17

KIEV TANGO PROJECT — хедлайнери нової сцени Koktebel Jazz Festival!

1474 0

У серпні KIEV TANGO PROJECT стануть хедлайнерами Jazz Blues Cafe Stage — нової сцени Джаз Коктебель, куратором якої виступить Олексій Коган, де бенд зіграє програму «Територія танго»

KIEV TANGO PROJECT — один з найяскравіших і найпопулярніших музичних бендів України. Вони навчили публіку, що таке — справжнє танго і як це — жити в ритмі танго. На сьогодні KIEV TANGO PROJECT — єдиний в Україні танго-оркестр, що виконує танго в оригінальному складі: скрипка, бандонеон, рояль і контрабас. Всі учасники — музиканти-віртуози, все пройшли горнило міжнародних конкурсів і кожен зібрав свою колекцію нагород. Тетяна Павлічук-Тишкевич — фортепіано, Сергій Курдицькій — бандонеон, Дмитро Третяк — контрабас, а Кирило Шарапов, ідейний натхненник KIEV TANGO PROJECT, який об’єднав усіх цих зірок до квартету, — скрипка. Кожне це ім’я відоме за кордоном як серед знавців класики, так і фанатів справжнього танго. Послухавши як бенд грає tango nuevo, танго «Золотого століття», світові хіти та українські народні пісні, аранжовані в стилі танго, посол Аргентини в Україні заявив: «Цю музику в Україні не грає ніхто в ТАКОМУ складі і в ТАКОМУ виконанні. Кожен їхній концерт залишає в серцях публіки незабутні і прекрасні миті зустрічі з танго».

На Джаз Коктебель цей не схожий ні на один інший український бенд запросив Олексій Коган — головний експерт по джазу в країні. Свій вибір він прокоментував так «Я не люблю порівнянь про табелі і ранги, всілякі рейтинги, але, мабуть, дуже важко знайти колектив в Україні який грає танго так як грає KIEV TANGO PROJECT. На концерті KIEV TANGO PROJECT у людини може виникнути відчуття мурашок. Одна розумна людина сказала, що існує тільки два критерії: є мурашки чи ні мурашок, і так у всьому «.

На Koktebel Jazz Festival 2018 колектив зіграє програму під назвою «Територія танго». Гості під плескіт морських хвиль почують і при бажанні станцюють під українське танго, знамениті композиції з числа танго з легендарних фільмів, танцювальне танго таких відомих композиторів, як Агустін Барді і Анібал Тройло. Також для меломанів припасені улюблені рок-фолк-поп-хіти в неповторному танго аранжуванні і легендарне аргентинське танго Річарда Гальяно і Астора П’яццола.

Зустрічаємося в серпні, під зірками, в Чорноморську, пляж «Чайка»!

Koktebel Jazz Festival існує вже 16 років і на даний момент є найстарішим українським фестивалем, ставши справжньою легендою. Це єдиний музичний фестиваль України, чиєю постійною локацією були обрані пляжі біля моря. За ці роки Джаз Коктебель не залишила без уваги практично жодна українська зірка. Тут виступали ManSound, ТНМК, Катя Чілі, Гайдамаки, Олег Скрипка. Тут були відкриті ДахаБраха, The Hardkiss, Jamala, PaniValkova. Світові зірки з 45 країн світу презентували гостям Джаз Коктебеля свої ексклюзивні програми, причому багато хто з цих артистів виступали в Україні вперше! Серед них: BONOBO, Stanley Clarke, Erik Truffaz, Ніно Катамадзе, Рішар Гальяно, De-Phazz, Gus-Gus, Kadebostany, Акваріум, Submotion Orchestra, Bjorn Barge, Горан Брегович, Ляпіс Трубецькой, Серебряная Свадьба, The Bad Plus, Oliver Lake, Debbie Davies. Джаз Коктебель першим з українських фестивалів відмовився від одножанровості і став першим багатоформатним і найсучаснішим музичним фестивалем України.

 

Подписывайтесь на наши страницы в социальных сетях:

Share