ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 7 мая 2018, 11:59

Goetz Gruenberg (GER) & джаз-квартет 22 травня в Caribbean Club Concert Hall!

806 0

22 травня видатний німецький тенор і сопрано-саксофоніст Гетц Грюнберг зіграє на найбільш джазовому київському майданчику — Caribbean Club Concert Hall.

Ведучим вечора стане радіоведучий і продюсер Олексій Коган.

Гетц Грюнберг осягав музику в бостонському Berklee School і нью-йоркському New School of Music. Його вчили і надихали легенди: Jerry Bergonzi, Billy Pierce, Bill Evans, Rich Perry, Buster Williams, Joe Chambers, Reggie Workman, Cecil McBee і Kenny Werner.

Його філігранні соло прикрасили звучання бендів Рішара Бона, Едді Аллена, Сильвена Бьофа, Лью Солоффом і Сесіла Бріджуотера і навіть кілька років Гетц жив в Києві. У нашій столиці Грюнберг теж домігся чималих музичних висот — його вважають своїм учителем багато українських джазменів.

22 травня, київський німець Гетц Грюнберг, кращі музиканти України, Caribbean Club Concert Hall — не проґавте унікальний концерт справжнього джазу!

Для вас гратимуть:

Гетц Грюнберг — тенор-саксофон

Денніс Аду — труба

Ілля Єресько — піано

Валентин Корнієнко — контрабас

Роман Гуменюк — барабани

Caribbean Club, один з найстаріших клубів Києва, був заснований в 1998 році, і за короткий час придбав культового статусу. У 2013 Caribbean Club пережив повну трансформацію і перетворився на Caribbean Club Concert Hall: нову будівлю клубу було відбудовано з нуля, а сам проект і натуральні матеріали обробки сприяють прекрасної акустиці. Насьогодні Caribbean Club став лідером за якістю звукового обладнання, встановивши техніку світового рівня: V series, яким залишаються задоволеними найвибагливіші музиканти.

Гордість Caribbean Club Concert Hall — це камерні та акустичні концерти, джазові проекти, театральні постановки, що проходять в оригінальних форматах. Caribbean Club сміливо можна назвати трендмейкером: на його сцені виступають Panivalkova, Ніно Катамадзе, The Maneken, Оля Діброва, Bebe, Mgzavrebi, SunSay, Shain Lee, Go-A, Рішар Гальяно, Том Харрел, Віллі Виллиамс, Шеймус Блейк, Борис Гребенщиков, Сергій Галанін, «Мачете», Андрій Макаревич, «Скрябін», Ендрю Дональдс, «Тартак», Green Gray, Олег Скрипка, Sharon Clark, «Серебряная Свадьба», Rugobert Mustelier, «Друга Ріка», «Billy’s Band», Dena DeRose , Wayne Escoffery, Monatik, Лесь Подерев’янський, Артемій Троїцький, Пеп Торрес, Джиммі Бош, Сергій Міхалок і інші топові артисти.

 

 

Share