ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty, News 19 октября 2022, 18:31

Всі. Свої проведуть маркет «Дні українського пальта»

830 0

Третій маркет нового сезону платформа Всі. Свої присвячує пальтам: 21–22–23 жовтня на Десятинній, 12 вона проведе маркет «Дні українського пальта». 

Команда закликає прийти на подію, щоб підтримати локальних виробників у непростий час та обрати українське пальто мрії: їх цієї осені бренди відшили неймовірно багато. 150+ учасників представлять не тільки пальта, а й верхній одяг, трикотаж, сукні та спідниці, взуття та сумки, аксесуари та прикраси.

Що шукати на маркеті

На локації буде три поверхи з товарами українських брендів:

  • На −3 поверсі варто шукати пальта і верхній одяг.
  • −1 та −2 поверх займуть виробники взуття, сумок, аксесуарів та одягу (трикотаж, сукні, костюми, патріотичні колекції та інше).

Пальта організатори радять приміряти у брендів NOVE, MariOlli та Dolce donna, пухові куртки — у Origa та Prinova. Тренчі та плащі представлять бренди Wonder та Ellen Style. Трикотажні костюми представлять Mode Comode, Tiuchwool та Rito. Аксесуари варто шукати у Elen fashion та Knittogolic, сумки — у Vis та Galvani. Тим, хто шукає взуття, слід прямувати до стендів Pavlina та Emmilie Delage. Речі для чоловіків будуть у Vellers та Assimetria. 

А на терасі −1 поверху розташується фудкорт, де гості зможуть перекусити, випити каву чи гарячі напої.

Безпека

Проведення маркету в умовах воєнного стану вимагає дотримання певних правил. Задля безпеки гостей маркету:

1. Якщо оголосять повітряну тривогу, маркет буде призупинений до її відбою.

2. Під час тривоги організатори попросять гостей покинути маркет і перейти в найближче укриття: на локації можна отримати інформацію про найближче сховище.

3. Маркет знову відчинить двері для відвідувачів після оголошення відбою тривоги.

Організатори радять також не забувати, що у столиці новий сплеск захворювань на коронавірус: потурбуйтеся, щоб у вас була з собою маска та дотримуйтеся безпечної дистанції.

Що? Де? Коли?

Незалежний маркет відбудеться 21–22–23 жовтня у Києві, на Десятинній, 12. Маркет працюватиме з 10:00 до 20:00 години. Вхід вільний. 

Share