ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty 21 июля 2022, 20:14

Грузинський бренд LEM створив колекцію, щоб підтримати Україну

1015 0

Увесь світ моди – на боці українського народу, і цього разу свою підтримку висловив Фрідон Нігуріані – авангардний грузинський дизайнер, який неодноразово брав участь у Ukrainian Fashion Week, демонструючи свою любов та прихильність до української культури та моди. Бренд LEM створив колекцію з використанням кольорів українського прапора, а також заявив, що мріє повноцінно представити її на Тижні Моди у Києві після перемоги.

Нова колекція має назву SLAVA UKRAINI, при створенні якої була використана техніка печворк — з клаптиків тканини зібрані та зіткані яскраві сукні, костюми, верхній одяг, аксесуари. Серед акцентних матеріалів цього разу дизайнер використав кольорові пайетки, глітер, шипи та ланцюги. Останні з них підкреслюють силу, мужність та єдність українського народу.

«Головною моєю метою було передати солідарність з Україною у героїчній боротьбі за свободу та незалежність», — коментує Фрідон. 

___

Грузинський концептуальний бренд LEM був заснований в 2020 році Фрідоном Нігуріані. Його бажанням було створювати одяг, яку він хотів носити сам, але не міг знайти в магазинах. А назвою для бренду стало слово «lem», що означає «лев» в перекладі з стародавньої мови грузинської Сванетії — одного з найбільш високогірних регіонів в Європі, і батьківщини засновника бренду.

Share