ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
City guide, News, Киев, Новости 28 июня 2022, 13:15

«Передай квиток»: Планета Кіно пропонує оплатити сеанс для ВПО

1343 0

Мережа українських кінотеатрів Планета Кіно запроваджує ініціативу «Передай квиток» — можна зробити добру справу та оплатити квиток для ВПО, яка зможе відвідати сеанс та відчути позитивні емоції.

«Зізнаємось, що як українському бізнесу, який пережив пандемію, повномасштабне вторгнення та продовжує працювати у період війни, планетці непереливки. У нинішніх реаліях нам вигідніше зачинитись до перемоги, аніж працювати. Однак, заради двох речей ми тримаємо наші двері відкритими: нашої місії та наших гостей.

Протягом 14 років Планета Кіно існує, щоб дарувати вам декілька годин спокою, радості та захоплення. Щоразу, підіймаючись ескалатором до холів наших кінотеатрів, кожен глядач занурювався у наш всесвіт. За цей час ми стали порталом у світ магії, пригод та любові для понад 1 200 000 українців, а всі наші гості стали частиною нас. Частиною Планети Кіно.

Війна знищує усе, чого їй вдається дотягнутись. Знищує дім, звичне життя та можливість радіти простим речам. Та у наших силах боротися з її наслідками і стояти до кінця, допомагаючи один одному. Планета Кіно продовжує виконувати свою місію, але разом з вашою допомогою ми можемо зробити набагато більше.Тому ми придумали ініціативу «передай квиток», яка дасть можливість продовжити робити для вас ЩОСЬ захопливе та допомогти знову відчути це людям, змушеним покинути свій дім через війну.

«Передай квиток» працює за принципом «віддай, якщо можеш, візьми, якщо потребуєш». Можна купити скільки завгодно квитків та оплатити їх онлайн — для цього треба знайди сеанс зі спеціальною відміткою https://bit.ly/3QPY8Zu. Далі ми трансформуємо його на квиток на будь-який сеанс.

Людина, яка покинула дім через війну, може прийти до нашого кінотеатру, обрати фільм, взяти на касі квиток та відвідати сеанс безкоштовно. Щоб підтвердити свій статус внутрішньо переміщеної особи, на касі необхідно предʼявити довідку ВПО або паспорт з пропискою.

Підвішені квитки коштуватимуть 150 грн, поширюватимуться на усі сеанси в технологіях CINETECH+, IMAX та 4DX і діятимуть до 31 серпня. Ми щоденно публікуватимемо наявну кількість квитків у нашому телеграм каналі. Робити добро — це щось, що ми можемо здійснювати разом».

Share

Лучшее за неделю