ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 11 сентября 2020, 12:44

Куди піти у Києві: «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» відбудеться у Caribbean Club

3417 0

11 вересня у столичному Caribbean Club Concert Hall відбудеться традиційний вечір джазу — вистава «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом». Квитки на виступ можна придбати за посиланням.

«Вистава «Джаз для дорослих з Олексієм Коганом» це більше, ніж просто джаз та набагато цікавіше, ніж звичайна вистава. Кожен глядач знайде для себе щось унікальне та відкриє нові грані митців», — розповідають організатори.

Гості вечора дізнаються від Олексія Когана історію створення легендарних джазових композицій: цікаві факти та спогади про їх творців, випадки з життя джазменів та цілих джаз-бендів.

«Джаз люблю хоча б тільки з тієї причини, що це музика вільних людей або щонайменше людей, які захотіли бути вільними», — говорить Олексій Коган. 

У виставі 11 вересня візьмуть участь: Олексій Коган, Лаура Марті, Володимир Камінський, Михайло Менделенко, Артем Менделенко та Валерій Волков.

Нагадаємо, нещодавно Caribbean Club Concert Hall зняв відеоінструкцію про те, як правильно відвідувати концерти під час карантину. Подивитися її можна за посиланням.

 

Share