ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 16 декабря 2019, 12:54

30 музичних історій: BrainStorm зіграли концерт в Києві

2635 0

12 грудня в столичному Caribbean Club Concert Hall з аншлагом відбувся концерт латвійського поп-рок-гурту BrainStorm. Колектив презентував українській публіці нову концептуальну програму «30 музичних історій», яку музиканти підготували до 30-річчя гурту.

«Ми співатимемо трьома мовами, як ми це і робимо завжди. 30 років на сцені — 30 музичних історій сьогодні в Caribbean Club. Велике дякую! Дуже раді всіх вас бачити!», — сказав на початку виступу вокаліст BrainStorm Ренарс Кауперс.

Латвійські романтики виконали найбільш знакові композиції за всю історію гурту. У програму концерту увійшли як головні хіти гурту, серед яких «Maybe», «На заре», «Выходные», «Colder», «Скользкие улицы», «Ты не один», «Контакты», так і нові композиції «Про секс», «К осени» та «Рождество».

Повністю заповнений шанувальниками київський клуб, дуже тепло приймав музикантів, хором співав улюблені пісні, та навіть після двогодинного концерту не хотів відпускати гурт за лаштунки, знову і знову викликаючи BrainStorm на біс. Як сказали самі музиканти, вони давно не пам’ятають таких численних викликів на біс.

«Ми любимо такі клубні концерти за те, що можемо побачити кожного глядача аж до останнього ряду. Для нас — це особливий формат, особливі концерти, коли ти в постійному контакті з глядачем. Ми були щасливі бачити людей, які люблять нашу музику і підспівували майже всі пісні! Дуже дякуємо українській публіці за те тепло, яке подарувала нам!», — поділилися музиканти після концерту.

Серед українських колег по цеху BrainStorm теж виявилося чимало шанувальників творчості гурту. «30 музичних історій» прийшли послухати: лідер гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк, співачка Марі Чеба, музикант Андрій «Муха» Самойло, музикант і ведучий Коля Серга та інші.

Share