ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 28 октября 2019, 13:09

Фагот, Monatik та інші зірки відвідали прем’єру вар’єте «Рояль»

875 0

25 жовтня в столичному Caribbean Club Concert Hall з аншлагом відбулася прем’єра нового щотижневого шоу для дорослих — вар’єте «Рояль». 

Оригінальні аранжування під акомпанемент рояля, живий вокал, яскраві костюми та танцювальна експресія вдало поєдналися в новому шоу. Вар’єте «Рояль» зачаровує з перших хвилин і занурює в перформанс-провокацію, яка розкриває красу жіночого тіла.

Прем’єру відвідали українські зірки: співак Дмитро Монатік, музикант Олег «Фагот» Михайлюта, співачка Тетяна Амірова, режисер-постановник Павло Бондаренко, засновник продюсерського центру «Talant Production» Ксенія Осика та інші.

Олег «Фагот» Михайлюта поділився враженнями про шоу: «Оголені жінки — це завжди прекрасно. А тут жіноча краса поєдналася з цікавою постановкою з розвитком і кульмінацією — мені дуже сподобалося. Я б прийшов ще раз подивитися!».

В середині шоу глядачів чекав сюрприз: номер спеціального гостя вечора — гурту KADNAY, який виконав пісню «Disco Girl» під акомпанемент рояля. Організатори повідомили, що зіркові гості на сцені будуть з’являтися на кожному наступному шоу.

Хореографами-постановниками нового шоу стали українські танцівниці, відомі своєю участю в телепроектах «Танцюю для тебе» та «Танці з зірками» — Анна Паламарчук і Катерина Тришина, а також хореограф і солістка балету NC-17 Showballet — Світлана Черниш. Музичним продюсером шоу виступив український музикант і композитор Олексій Боголюбов.

Організатори обіцяють, шоу стане щотижневою культурною традицією столиці. Найближчі покази вар’єте «Рояль» відбудуться: 9, 16, 22, 29 листопада, 9, 13 та 19 грудня. Квитки можна придбати на сайті caribbean.com.ua

Share