ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
News 16 октября 2019, 17:23

Ранок з Оленою Базу на сортувальній станції «Україна без сміття»

7882 0

Вранці 15 жовтня на станції сортування «Україна без сміття» пройшла лекція Олени Базу про свідомий спосіб життя та філософію етичного споживання, а також екскурсія по станції від засновниці організації — Євгенії Аратовскої

Гості багато говорили з Оленою про те, як купувати продукти без пластику, як важливо перестати пити з трубочок гарячу каву і не брати целофанові пакети в супермаркетах, а клеїти стікери на продукти або одну велику бавовняну сумку. А також, про важливість зміщення фокусу споживання: з речей на емоції — подарунки близьким, подорожі, електронні книги і онлайн курси, трохи торкнулися і теми про мислення. Після лекції гості відсортували і правильно утилізували сміття, яке принесли з собою.

«Україна без сміття» — громадська організація, головна мета і завдання якої — нуль відходів на звалищах. Основними напрямками роботи є: створення можливостей для переходу на якісно новий спосіб життя і зменшення відходів через підвищення свідомості; проведення лекцій про відповідальне споживання та правильне поводження з відходами, екскурсії по станції для всіх бажаючих; адвокатування законодавства, щоб практика відповідального поводження з відходами трималася не лише на плечах активістів та небайдужих людей, а стала законодавчою нормою, як це і повинно бути в цивілізованому суспільстві. Відвідати станцію можна у зручний час з середи по неділю; робочі години завжди вказані в соцмережах.

Компанія «Сіболль Україна» надала для заходу альпійську джерельну воду з Австрії в екологічному бутлі. Вода унікальна за своїм мінеральним складом, забезпечує організму всі необхідні мікро- та макроелементи, а при системному вживанні покращує обмін речовин, зміцнює імунітет і підвищує працездатність. Бутиль з харчової нержавіючої сталі зберігає всі природні властивості і свіжість води протягом тривалого часу.

Корисні і свіжі частування надав сервіс Dip Me. Сети різноманітних закусок з ретельно підібраними смаками і незвичайними поєднаннями занурили гостей в осінню атмосферу. Кожну страву було створено спеціально для заходу, з особливим ставленням до побажань гостей і увагою до збалансованого складу. 

 

Олена Базу

http://blog.elenabazu.com/

https://www.instagram.com/elenabazu/

Євгенія Аратовська

https://www.facebook.com/Aratovska/

https://www.instagram.com/aratovska/

Україна без сміття

http://www.nowaste.com.ua/

https://www.facebook.com/NowasteUkraine/ https://www.instagram.com/nowasteukraine/?hl=uk

Dip Me

www.dipme.com.ua

https://www.facebook.com/dipme.com.ua/

https://www.instagram.com/dipme.com.ua/

Sibolle

http://www.sibolle.com/

 

Share