ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty 8 октября 2019, 11:54

Осіння колекція бренду NUVOLA

1106 0

Український бренд одягу NUVOLA презентує осінню лінійку жіночних і романтичних виробів для найстильніших образів цього сезону.

 

Відмінною рисою бренду є натуральні тканини і продумані фасони, які обов’язково вигідно підкреслять вашу фігуру. Всі вироби колекції гармонійно поєднуються між собою, що дозволяє щодня знаходити нові та неповторні поєднання.

В основі осінньої лінійки сукні: міді та міні довжини, об’ємні та облягаючі, асиметричні, шовкові та лляні. Кожне з них здатне змінити настрій і стати ідеальною основою образу для важливої ​​події або насиченого дня в офісі. Доповнити їх можна за допомогою коротких вовняних жакетів на запах з пишними рукавами або накинувши на плечі пальто, дощовик або шкіряний білий піджак.

Кольорова палітра осінньої колекції складається з насичених відтінків зеленого і рожевого, карамельних тонів, а також яскравих фарб жовтого і червоного у верхньому одязі.

Засновник бренду Катерина Шкурко, створюючи бренд 2 роки тому, задумала його як ідеальний жіночий світ, в якому для шовкової сукні або спідниці з глибоким розрізом не потрібен особливий привід. Для NUVOLA дівчина завжди прекрасна і свято має супроводжувати їй.

NUVOLA

Instagram

Facebook 

 

 

Share