ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
News 30 сентября 2019, 11:53

Другий Silpo Wine Fest: як це було

706 0

20-21 вересня у найбільшому павільйоні ВДНГ відбувся другий Silpo Wine Fest. Цього року фестиваль суттєво змінився: нова локація, вдвічі більше вина та нові майстер-класи. 

На події було представлено понад 400 сортів червоного, білого, рожевого, кріпленого та ігристого. Серед них цікаві новинки, наприклад, колекція 19 crimes, яка перетворює дегустацію вина на повноцінний AR-експірієнс. Також працювала окрема зона міцного алкоголю на виноградних спиртах. 

На фестивалі діяла нова навігація: гості обирали вина не за регіонами чи сортами винограду, а за профілем букету або смаку. Такий принцип використали, щоб допомогти гостям краще розібратися у вині, від загального до конкретного. В майбутньому аналогічну систему можуть запровадити у магазинах мережі. 

Увагу багатьох гостей привернула кімната особливих вин. У ній за додатковим квитком можна було безлімітно скуштувати ексклюзивні вина. Ці напої одержали безліч схвальних відгуків.

Через холод популярними були також солодкі та кріплені вина.

Вже традиційно багато уваги здобули ігристі, особливо шампанське Prestige de Sacre та італійське Franciacorta. 

Побільшало і їжі. Гості мали нагоду побачити унікальне шоу: шефи розібрали блакитного тунця та одразу ж готували страви з нього. Крім того, усі охочі мали нагоду підібрати до вина страви з асортименту Le Grill від Le Silpo, а устриці поєднати не лише з вином, а і з цікавими сортами пива. Тож наша подорож з келихом та виделкою безсумнівно вдалася!

Інформаційна довідка   

Торгова мережа «Сільпо» – одна з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів. «Сільпо» – це магазин самообслуговування, асортимент якого налічує до 35 000 найменувань продуктів харчування й супутніх товарів залежно від розміру торгової площі. Мережа пропонує тільки якісні товари власних торгових марок і власного імпорту. Станом на 01.07.2019 торговельна мережа «Сільпо» налічує 241 супермаркет.

«Власний імпорт» — проєкт, який співпрацює з 880 виробниками з 65 країн світу. Його продукцію можна придбати у мережах Fozzy Group: «Сільпо», «Фора» і Fozzy Cash & Carry. «Власний імпорт» є найбільшим імпортером в Україні в категорії «Вино», а за даними посольства Франції – найкращим імпортером французьких вин. 

Share