ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
News 26 сентября 2019, 13:00

BrainStorm зіграють концерт до 30-річчя гурту в Києві

722 0

12 грудня в Caribbean Club Concert Hall гурт BrainStorm зіграє свою 30-річну історію. Латвійці представлять нову концептуальну програму «30 музичних історій». 

«За ці роки ми точно зрозуміли — це наше місце, наша справа, розповідає лідер і вокаліст BrainStorm Ренарс Кауперс. Ми йдемо разом до наших витоків: до музики, дружби і радості».

«30 музичних історій» – це пісні, що увібрали в себе історію гурту. «Lidmašīnas», головний хіт юних BrainStorm, «My star», яка вийшла у фінал «Євробачення», «Maybe», що прорвала міжнародні кордони, а також відомі «Ветер», «Выходные», «Colder», «Thunder Without Rain», «Ты не один», «Контакты» складуть серце програми. Концептуальне поєднання звуку і світла послідовно розкриє найзнаковіші для гурту пісні, улюблені треки публіки і прем’єри. 

BrainStorm видали 22 альбоми, в яких поєднали три мовні культури: латиську, російську та англійську. Інтелігенти з маленької країни Північної Європи, які впевнено підривають стадіони вдома, стали світовим явищем. Їхня робота з Антоном Корбайном, автором культових фото Depeche Mode, U2, RHCP і Metallica, забезпечила BrainStorm міжнародний індекс впізнаваності. Їм вдалося майже неймовірне – винести справжню хлоп’ячу дружбу з провінційного двору на світову арену. 

Феномен BrainStorm розкривається в тому, що вони так цінують – живих концертах. Там гурт з берега Балтійського моря випромінює сонячне тепло. Відчути його – особливе задоволення, коли за вікном зима: 12 грудня в Caribbean Club Concert Hall у Києві.

Перші сто квитків у фан-зону по 790 грн: http://bit.ly/2lvv27X.

 

Зустріч концерту на Facebook: https://www.facebook.com/events/725984491176051.

Share