ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 15 августа 2019, 12:28

Сімейна вечеря в італійському стилі: меню від Марко Черветті

2833 0

Страви для сімейної вечері в італійському стилі від Марко Черветті обрала редакція Gvult. Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті запевняє: смачна вечеря у родинному колі має супроводжуватися не лише якісним вином, але і смачними стравами! На YouTube-каналі мастро Черветті ви знайдете багато страв для вечері з найріднішими людьми в італійському стилі. Готуйте смачно та оригінально разом з Марко Черветті!

Мінестроне

За словами шефа Марко Черветті, у супу мінестроне немає чіткого переліку інгредієнтів. Господині часто готують цей суп з сезонних овочів — так він виходить смачнішим та кориснішим. Марко Черветті розповість, як приготувати мінестроне з овочів, які дуже легко знайти у зимовий період, але ви можете приготувати цей суп, змінивши інгредієнти на овочі літнього сезону.

Брачіола (Braciola)

Не знаєте, як приготувати яловичину по-новому? Шеф Марко Черветті навчить вас готувати брачіолу (Braciola). За словами Марко, це вишукана святкова страва італійської кухні, яка вразить ваших гостей. Готувати цю смачну страву Марко Черветті буде не один — він запросив в гості свого друга з Апулії, м’ясника Паоло Кьяфеле. Дотримуйтесь порад майстрів, щоб у вас вийшла така ж смачна страва.

Млинці Aglio E Olio

Чому б вам не приготувати що-небудь дійсно смачне сьогодні? Шеф-кухар Марко Черветті пропонує вам подивитися його відео-рецепт і приготувати млинці в італійському стилі. Забудьте назавжди про всі класичні методи і стандартні начинки! Млинцями за рецептом Марко ви здивуєте навіть шеф-кухарів!

Паста з тунцем

І досі думаєте, що тунець смачний лише як складник салатів чи брускет? Що ж, руйнівник кулінарних стереотипів Марко Черветті доводить: смачніше, ніж салат, карпачо чи брускета можуть бути спагеті з тунцем! Легка у приготуванні страва не забере багато вашого часу. До того ж, спагеті з тунцем можна взяти з собою у ланч-боксі та перекусити на роботі.

Ризото 4 сири

Правильно приготоване ризото «4 сири», за словами шефа Марко Черветті, має вишуканий вершковий смак і кремову текстуру. Тому дуже важливо не лише правильно приготувати рис для цієї страви, а й вибрати якісні та відповідні за смаком сири. У своєму відео-рецепті Марко покаже, як правильно готувати справжнє італійське ризото «4 сири» і поділиться порадами щодо того, за якими критеріями потрібно вибирати сири для цієї страви.

 

Share