ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 23 июля 2019, 10:18

5 рецептів соусів від Марко Черветті: соус вирішує все!

5769 0

5 рецептів соусів від Марко Черветті обрала редакція Gvult. Бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті каже: соус може доповнити і покращити будь-яку страву! На YouTube-каналі найхаризматичнішого шефа з сонячної Італії ви знайдете багато рецептів смачних соусів до м’яса, риби, морепродуктів та салатів. Марко радить експериментувати та поєднувати у соусах ваші улюблені інгредієнти – так ви отримаєте подвійне гастрономічне задоволення!

Соус для кальмарів та устриць

Полюбляєте кальмарів? Жити не можете без устриць? У шефа Марко Черветті є для вас рецепт прекрасного соусу до цих морепродуктів! Соус від Марко допоможе зробити більш виразним смак продуктів та розкрити всі їхні гастрономічні грані. Час іти до магазину за устрицями та інгредієнтами для соусу!

Заправка до салату

Літо – це сезон свіжих овочів і фруктів, які прекрасно поєднуються у різноманітних вітамінних салатах. Марко Черветті полюбляє салати, тому у нього є безліч рецептів різноманітних заправок для них. Він поділився одним із рецептів зі своїми підписниками – тепер ваші салати «заграють» новими смаковими барвами!

Кетчуп

Шеф Марко Черветті впевнений: кращого кетчупу, ніж приготований вдома, не існує! Марко розповість про те, як правильно приготувати свіжий та пікантний кетчуп, який потім можна додавати до різноманітних страв та навіть салатів! Натуральні томати, спеції та болгарський перець зроблять смак вашого кетчупу справді неймовірним. Спробуйте!

Майонез без яєць

Припустімо, що ви вже вмієте готувати класичний домашній майонез із яйцями та гірчицею. А як щодо корисного майонезу без яєць? Шеф Марко Черветті розповість, чим можна замінити яйця та чому варто додавати до салатів та страв тільки домашній (а не покупний) майонез. Записуйте рецепт смачного та корисного майонезу прямо зараз!

4 рецепти соусу BBQ

А ви знали, що у різних штатах США легендарний соус BBQ готують по-різному? Шеф Марко Черветті пропонує вам приготувати соус BBQ за чотирма рецептами зі штатів Міссісіпі, Кентуккі, Техас та Джорджія. Марко розповість про особливості кожного рецепту, порадить, які інгредієнти краще обрати та як правильно приготувати усі чотири соуси для отримання неповторного та гармонійного смаку. Дивіться, як приготувати соус BBQ за рецептами з чотирьох штатів Америки, просто зараз!

Share