ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 11 июля 2019, 13:35

Відомий канадський музикант Пол Крістофер зіграє концерт у Києві

781 0

15 липня канадський музикант Пол Крістофер виступить з концертом у столичному Caribbean Club Concert Hall в рамках серії концертів Live Jazz Monday. Разом з гуртом Пол виконає авторські композиції в стилі фанк, латино та ритм-енд-блюз, а також композиції легендарних Al Jarreau, Stevie Wonder, Joe Jackson, George Gershwin, Toots Thielemans та Antonio Carlos Jobim.

Пол Крістофер – канадський вокаліст та барабанщик. За час своєї творчої діяльності музикант кілька разів збирав власні гурти, а також співпрацював в якості вокаліста з відомою канадською джаз-ф’южн групою The Code. Роботу Пола відзначили такі знаменитості, як музикант Едді Шварц (автор хіта «Hit Me With Your Best Shot») і музичний продюсер Френк Девіс.

Найбільша газета Лас-Вегаса Las Vegas Review Journal написала про Пола: «Він задає ритм своєю харизматичною енергією, яка наповнює його пісні».

Останні 15 років Пол виступає на круїзних лайнерах компаній Holland America Line, Princess Cruises та Norwegian Cruise Line, а 8 років тому приєднався до Cunard’s 3 Queens у якості джазового співака для Queens Room Orchestra.

15 липня приходьте насолодитися якісною музикою у виконанні віртуозних музикантів — гурту Paul Christopher Band. Проведіть затишний вечір понеділка — дозвольте собі розслабитись та відволіктись від буденності!

Квитки: http://bit.ly/2G2pXuH

 
 
 

Акредитація для ЗМІ:

Анастасія Лавриненко

+38 063 763 51 69, anastasia.lavrinenko@caribbeanclub.com.ua

Share