ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 11 июля 2019, 13:27

Іспанська зірка фламенко Хуан Карденас виступить у Києві

774 0

1 серпня іспанський співак фламенко Хуан Карденас і український ансамбль Piano Flamenco Band виступлять у Caribbean Club Concert Hall. На слухачів чекають східні візерунки мелодій в обрамленні пристрасних ритмів та нові чуттєві композиції від Хуана Карденаса. 

Хуан Карденас народився у Севільї, землі найкращих співаків фламенко. Там кожен знає, що немає на світі такого почуття, яке не змогло б передати це мистецтво. Хуан з дитинства співає у виключно традиційній манері. Його стиль виконання формувався під впливом земляків, ікон вокалу фламенко, таких, як La Niña de La Puebla і Naranjito de Triana. Крім вокалу, Хуан відмінно володіє грою на кахоні. 

Зараз Хуан Карденас живе в Німеччині і постійно концертує з професійними колективами фламенко, розвиваючи і поширюючи рідне мистецтво по всій Європі. 

Український вокально-інструментальний колектив Piano Flamenco Band грає музику в стилі фламенко-джаз і фламенко-фьюжн. У складі бенду: фортепіано, гітара, бас-гітара, перкусія, флейта і танець.

1 серпня Хуан Карденас та Piano Flamenco Band зберуться разом, аби подарувати глядачам нову музично-хореографічну програму. Гостей чекають 70 хвилин пристрасних ритмів і мелодій у живому виконанні. У програмі – авторські аранжування відомих іспанських композиторів Пако де Лусії, Алекса Конде, композиції Вікторії Гаврик (фортепіано), Євгенія Седька (гітара, перкусія), а також хореографія Тетяни Осипчук.

У Києві Хуана Карденаса можна почути лише раз на рік, тож не проґавте його чуттєвий концерт у Caribbean Club Concert Hall.

 

Квитки: http://bit.ly/2YHjk8y.

Зустріч концерту на Facebook: https://www.facebook.com/events/441487766641449.

 
 
 

Акредитація для ЗМІ:

Анастасія Лавриненко

+38 063 763 51 69, anastasia.lavrinenko@caribbeanclub.com.ua

Share