ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 10 июля 2019, 11:32

Новий заклад: авторські страви з сезонних продуктів у ресторані Spelaya Kanareyka

811 0

Заклад: Spelaya Kanareyka

Де: Київ, вул.Саксаганського, 15.

Формат: ресторан авторської кухні.

Бюджет: $$

Ресторан «Spelaya Kanareyka» почав роботу в тестовому режимі у форматі вечерь наприкінці червня. Заклад Розташований на вулиці Саксаганського, 15.

«Spelaya Kanareyka — це зрозуміла їжа з локальних продуктів. Сезонні страви й класика в найкращому виконанні. Авторське бачення улюблених з дитинства страв. Ретельна робота з кожним інгредієнтом», — розповідають у закладі.

Меню у ресторані змінюється. Зараз тут подають різноманітні закуски на зразок форшмаку з грінками або великого бутерброду з «любительскою»; салати — з помідорами та козячим сиром, з індичкою, травою та сливами; випічку — пиріжки з сирного тіста, цибулевий пиріг, лаваш з сиром та зеленню; перші страви як-от легкий овочевий суп, дачна окрошка та рибальська юшка з мідіями та ніжними фрикадельками з риби.

У якості основних страв пропонують такі страви, як морква, ревень та судак, зелені стеблі та вершки, а на десерт — крем-брюле з ягодами. У барному меню — горілка, американський та шотландський віскі, біле, червоне та ігристе вино, крафтове пиво від пивоварні Underwood Brewery. У ресторані «Spelaya Kanareyka» також можна придбати фірмові настоянки на фруктах та травах.

Фото: Spelaya Kanareyka

Share