ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 3 июля 2019, 19:03

Новий заклад: VarenykyNOW від Дмитра Борисова на ЛТ

1116 0

На минулому тижні у Києві стало на один заклад формату 1 euro bar більше  — команда  ресторатора Дмитра Борисова відкрила фаст-фуд ресторан української кухні. Заклад VarenykyNOW розташувався на вулиці Великій Васильківській — навпроти кінотеатру «Київ».

«Ми хочемо, щоб українська кухня стала модною, хайповою, щоб вона стала частиною нашої повсякденної культури, щоб вареники могли позмагатися за популярність з шаурмою, — розповідає Олена Сапунова, керуюча сім’ї ресторанів. — Як завжди, все «просто» — ми взяли делікатесні локальні продукти (від устриць і фуа-гра до українського камамберу), розробили технологію, яка дозволяє віддавати замовлення за 2-3 хвилини, і поставили ціни на рівні 1-2 євро. І все це — на Льва Толстого, в самому центрі міста».

У основі меню — вареники, з заварного тіста та полтавські парові. Серед начинок для вареників  — картопля та лісові гриби, тушена капуста, судак, курка та креветка, фуа гра, м’ясо, а також солодкі — сир з родзинками, вишня, мак, курага та ліщина, халва.

Окрім вареників, тут пропонують борщ з м’ясом, окрошку на кефірі з куркою, карпаччо з сала, устриці та сир камамбер, запечений в хлібі, паштет з печінки цесарки та фазана тощо. Серед напоїв — сидр, лимонад, фірмові брют, мерло, шардоне від Gastrofamily та інше.

Фото: VarenykyNow.ua

Share