ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 2 июля 2019, 11:21

5 страв, де вино є інгредієнтом від Марко Черветті: вино сприяє розширенню судин, а також значно розширює коло друзів

3157 0

— Вам що більше подобається? Вино чи жінки? 

— Це залежить від року випуску.

Народна приказка (с.)

5 страв з вином від Марко Черветті підібрала для вас редакція Gvult. На YouTube-каналі найхаризматичнішого шеф-кухаря із сонячної Італії, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті ви знайдете багато страв, одним з інгредієнтів яких є вино. На думку Марко, вино прекрасно підкреслює смак усіх страв та допомагає розкривати нові грані їхнього смаку. А ви додаєте вино до ваших страв? Ні? Тоді дивіться відео-рецепти від Марко Черветті та починайте експериментувати!

Паста аматрічана

За словами шефа Марко Черветті, в Римі паста аматрічана вважається легендарною стравою. Якщо ви хочете пообідати, як справжній римлянин, спробуйте приготувати саме її. Інгредієнти для пасти ви знайдете в будь-якому супермаркеті, а процес приготування не займе багато часу. Марко радить готувати пасту з перцем, щоб вона була особливо пікантною, але якщо ви не любите гострі страви, просто покладіть менше перцю у ваш соус. А ще не забудьте купити біле вино, щоб додати до страви!

Поркета з кролика

Шеф Марко Черветті дуже полюбляє готувати разом зі своїми друзями – професіоналами у тій чи іншій сфері. Сьогодні він запросив в гості свого друга з Апулії, м’ясника Паоло К’яфеле, щоб приготувати смачну поркету з кролика. Ця страва обов’язково сподобається вам, адже готувати поркету з настановами від Марко та Паоло досить просто. Однак, звернуть увагу: обробка кролика займає багато часу.

Маринад для курки

Збираєтеся на пікнік всією родиною? У Марко Черветті є для вас пропозиція. Чому б не приготувати цікавий маринад на основі аджики, вина та спецій? За словами Марко, курка в такому маринаді виходить дуже ніжною, ароматною та пікантною. Також шеф розповість кілька лайфаків для роботи з курячим м’ясом. Дивимось!

Макарони по-флотськи

Ви любите макарони по-флотськи? Якщо так, то вам обов’язково потрібно подивитися відео на каналі найхаризматичнішого шефа Марко Черветті. Однак, рецепт від Марко відрізняється від оригіналу, оскільки шеф вирішив його «італьянізувати». Макарони по-флотськи в італійському стилі сподобаються і любителям класики, і тим, хто прагне постійно розширювати смакові горизонти. Дивимося!

Вівсянка

Шеф Марко Черветті впевнений: вівсянку люблять всі. А ті, хто не любить, просто ще не пробували вівсянку з грибами за рецептом Марко. Страва підійде як для ранкового перекусу, так і для пізньої вечері (адже одним з компонентів страви є вино), а інгредієнти для вівсянки з грибами можна купити в найближчому супермаркеті.

Share