ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 18 июня 2019, 11:59

Страви для посиденьок з друзями від Марко Черветті

3652 0

Страви для посиденьок з друзями від Марко Черветті підібрала редакція PostEat. На YouTube-каналі найхаризматичнішого шеф-кухаря із сонячної Італії, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті ви знайдете цікаві оригінальні страви для будь-якої життєвої ситуації. Сьогодні ми підібрали для вас страви, які можна легко та швидко приготувати для посиденьок з друзями вдома чи на природі. Пам’ятайте: ви завжди можете експериментувати і додавати до страв свої улюблені інгредієнти! Готуйте з друзями та для друзів з простими рецептами від Марко Черветті!

Шаурма з курки

А ви любите шаурму? Ні, не куплену, а саме приготовану вдома, любите? Шеф Марко Черветті не лише любить шаурму, а й уміє її готувати! У своєму відео-рецепті шеф розповість, як краще замаринувати курку для шаурми та приготувати до неї ідеальний соус. Готуйте шаурму вдома, частуйтесь самі та пригощайте друзів!

Баранина на мангалі

Баранина на мангалі – смачна страва на випадок, якщо ви збираєтеся влаштувати пікнік. Марко Черветті розповість шефські лайфхаки, як зробити баранину ніжною та соковитою. Також шеф розкаже, як приготувати страву навіть якщо у вас немає казана. Корисні поради від шефа дивіться у відео-рецепті!

Дорадо на грилі

Літо – час пікніків на природі! Тому шеф Марко Черветті радить запросити друзів у поїздку за місто, де ви зможете приготувати ароматну дорадо на мангалі за рецептом маестро! Як правильно почистити та підготувати рибу до приготування? Чи слід маринувати дорадо? Які спеції використати для повного розкриття смаку? На всі ці питання відповість Марко Черветті.

Сухарики до пива

Ви і досі купуєте в магазинах один із найпопулярніших снеків до пива? Вмикайте відео-рецепт від шефа Марко Черветті! Він розповість, як приготувати сухарики з улюбленого хліба, які можна їсти як дорослим, так і дітям. Хрумкі сухарики з ароматними спеціями сподобаються і вашим друзям – записуйте рецепт!

Рьошті

Рьошті – це старовинна страва німецькомовної частини Швейцарії. За своїм смаком та виглядом страва нагадує деруни. Але в чому ж відмінність швейцарських рьошті від дерунів? Дізнайтеся від шефа Марко Черветті, подивившись цікавий відео-рецепт!

Share