ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 13 июня 2019, 11:49

Страви у похід від Марко Черветті: проводимо літо весело!

3594 0

Страви у похід від Марко Черветті підібрала редакція Gvult. Літо – спекотна пора року, коли хочеться вибратися подалі за місто всією сім’єю. Та не варто обмежувати відпочинок лише поїздками до бабусі чи на дачу. Чому б вам не організувати невеликий сімейний похід по цікавих місцях вашого району? А найхаризматичніший шеф-кухар із сонячної Італії, бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо», Марко Черветті допоможе вам приготувати смачні страви для перекусу по дорозі. На своєму YouTube-каналі Марко ділиться з підписниками рецептам страв нашвидкуруч – різноманітні сандвічі, бутерброди та інші смаколики Марко готує із натуральних інгредієнтів. Страви, приготовані за рецептами Марко Черветті, не залишать байдужими вас та ваших дітей!

Sloppy joe

Шеф Марко Черветті знає, як приготувати страву, що сподобається вашим дітям більше, ніж гамбургер! Шеф пропонує підписникам приготувати Sloppy joe — бутерброд, що складається з яловичого фаршу або свинини, цибулі, томатного соусу або кетчупу, соусу ворчестер і інших приправ, які подаються на булочці для гамбургерів. Страва дуже проста в приготуванні, є відмінною закускою, а ще її можна взяти у похід у якості перекусу!

Багет з овочами

Ви купили багет, забули про нього і він зачерствів? Не біда! Шеф Марко Черветті розповість, як дати сухому хлібові нове смачне життя! Ви можете приготувати цю страву безпосередньо у поході – варто лише записати детальний рецепт від шефа!

Сосиска в тісті

Думаєте, сосиска в тісті – це шкідливий фаст-фуд? Марко Черветті розвіює цей стереотип – він пропонує вам приготувати фарш для вашої сосиски вдома, з натурального м’яса! Така сосиска в тісті не лише добре смакуватиме, але й буде поживним перекусом. Готуйте разом із вашими дітьми та беріть сосиску в тісті з домашнього фаршу з собою в похід!

Котлета для бургера

https://www.youtube.com/watch?v=h_NsC9oITzw

Якщо ви хочете приготувати смачнючий бургер, але не знаєте, як зробити для нього котлету, харизматичний шеф-кухар з Італії Марко Черветті допоможе вам! Марко поділився зі своїми підписниками рецептом смачної котлети для бургера! Ця котлета дуже легка в приготуванні. Ви можете поекспериментувати — додати до страви свої інгредієнти та урізноманітнити смак яловичини ароматними спеціями. Не бійтеся творити – готуйте із задоволенням разом з Марко Червертті!

Сендвіч у фритюрі

Шеф Марко Черветті знає, що у поході треба їсти смачні та поживні страви. Тому він пропонує вам приготувати сендвіч у фритюрі з сиром моцарела. Смачний і ситний бутерброд можна приготувати з різними начинками – додавайте улюблені продукти чи буквально все, що знайдете у холодильнику! Рецепт легкої страви для швидкого перекусу вже на каналі Марко Черветті!

Share