ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 4 июня 2019, 09:32

Новий заклад: сімейний ресторан на воді Причал

1084 0

На Набережному шосе, 11, почав роботу новий сімейний ресторан мережі Tarantino Family. «Причал» розташувався на березі Дніпра, у Наводницькому парку.

«Причал — це місце, де зустрiчаються гастрономічна культура i ваш відпочинок, — розповідають у закладі. — Ми з повагою ставимося до історії причалу, тому наше меню стало відображенням багатовікових традицій. Вас чекає насичена та ароматна уха, пікантний іспанський суп з крабами, густий український борщ, італійська паста з лососем, а також надзвичайно ароматні страви, приготованi на вугiллi».

Основним продуктом у меню «Причалу» є морепродукти — чорноморська риба, мідії, устриці, креветки, риба на відкритому вогні. З-поміж іншого у меню, щупальця восьминога (380 грн),  кальмар фарширований (269 грн),  чилійський сібас у місо соусі з овочами (490 грн) тощо. У закладі також пропонують страви азіатсьскої кухні, зокрема японської — сашимі, суші, роли.

Крім цього, тут готують різноманітні закуски, салати, супи, м’ясо та риба на грилі. У розділі «десерти» — Семіфредо з полуницею (105 грн),  Ванільна панакота з малиновим конфітюром (120 грн), Наполеон (89 грн), Тірамісу (98 грн) тощо.

Фото: Причал

Share