ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
News 3 июня 2019, 10:04

Літній фестиваль InRestSummerFest’2019

957 0

9-й фестиваль рестораторів InRestFest, організатором якого є видання «Ресторатор», буде проходити з 18 по 21 червня 2019 під Одесою в Коблево.

Всі, кому не байдужа гастрокультура в нашій країні, на фестивалі можуть познайомитися з гуру ресторанного бізнесу, відомими рестораторами і шеф-кухарями, керівниками і маркетологами, дізнатися про найсвіжіші світові тренди, відвідати майстер-класи провідних шефів, скуштувати незвичайні страви, та ще й весело відпочити на морі.

Що вас чекає на фестивалі:

  • 3 дні і 3 ночі на морському узбережжі в суперсучасному готелі
  • Знайомство з 200+ власниками, керівниками ресторанів і шеф-кухарями
  • 15 відомих спікерів з різних країн
  • 30+ активностей
  • Навчання та обмін досвідом: семінари, історії успіху, майстер-класи, панельні дискусії

Про локацію:

Фестиваль буде проходити на території нового сучасного готелю De La Vita в Коблево, який розташований на першій лінії на березі моря в 20 метрах від води, і має власний пляж з шезлонгами і парасольками.

У готелі 124 затишних номери. На час проведення фестивалю готель буде повністю орендований, і на ці три дні і три ночі він стане літньою резиденцією найпрогресивніших рестораторів країни.

Про участь:

Існують різні варіанти участі в InRestSummerFest 2019. Це варіанти як з проживанням, так і без проживання в готелі. На фестиваль можна приїхати з близькими і дітьми! Для таких гостей є пропозиція з комфортними умовами проживання з харчуванням, але без участі у діловій програмі. Діти до 6 років розміщуються безкоштовно без окремого спального місця в номері з 2-ма батьками. Харчування і користування пляжем включено в пакет.

В усі пакети з проживанням в готелі включений груповий трансфер із залізничного вокзалу в Одесі в готель 18-го червня і зворотний груповий трансфер з готелю на залізничний вокзал в Одесі 21-го червня.

3-разове харчування (сніданок, обід, вечеря) включено в усі пакети. Дізнатися деталі заходу і купити квитки можна на сайті фестивалю.

Літній фестиваль InRestSummerFest’2019 — це розширення горизонтів, нові знайомства і знання, а також веселощі і відпочинок на морі!

Share