ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 31 мая 2019, 11:29

Страви з курки від Марко Черветті: смачно та корисно!

2072 0

Страви з курки від Марко Черветті підібрала для вас редакція Gvult. На YouTube-каналі найхаризматичнішого шеф-кухаря із сонячної Італії, бренд-шефа ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті ви знайдете багато цікавих рецептів страв із м’яса, але особливу увагу ми радимо звернути саме на страви з курки. Куряче м’ясо – смачне та дієтичне, а його смак ідеально поєднується із найрізноманітнішими інгредієнтами, тож ви завжди можете експериментувати із поєднаннями. Спробуйте приготувати страви з курки за рецептами від Марко Черветті та переконайтесь у тому, що курка – універсальний і смачний продукт!

Курка «Гунбао»

Якщо вам подобаються гострі страви і ви б хотіли приготувати страву з курки в азійському стилі, вмикайте відео-рецепт Марко Черветті. У ньому шеф розповість, як правильно приготувати китайську страву «Гунбао», замаринувати м’ясо та чому ця страва — краща альтернатива будь-якому шашлику!

Курячий ескалоп

Що робити, якщо до вас неочікувано прийшли гості, а в холодильнику – лише два курячих філе? Головне – не розгубитися, а подивитися рецепт курячого ескалопа від Марко Черветті. Це дуже проста страва, але завдяки ніжному курячому філе в поєднанні з гарніром вона смакуватиме всім!

Флорентійська брускета

Флорентійська брускета – це смачна та ніжна італійська закуска з курячою печінкою. Багато недооцінює цей продукт, вважаючи його несмачним. Але шеф Марко Черветті вкотре доводить – продукт просто треба вміти правильно приготувати й збагатити за допомогою інших інгредієнтів. Саме тому Марко детально розкаже, як готувати печінку і з якими продуктами її поєднати, щоб у вас вийшла найсмачніша закуска!

Курча на грилі

Курча на грилі – це ідеальна страва для тих, хто прагне схуднути. Ця страва легка у приготуванні, але її особливість – у маринаді. Шеф Марко Черветті розкаже, як зробити сухий маринад для курчати та які спеції краще використати. Також Марко поділиться своїми секретами, що допоможуть приготувати курча м’яким та ніжним навіть на відкритому вогні. Спробуйте!

Шаурма з курки

Якщо ви не хочете проводити багато часу біля плити, у Марко Черветті є для вас чудовий рецепт шаурми з куркою. Шаурму також називають кебаб, і це, по суті, одна і та ж страва. Різниця лише в тому, що шаурма – це арабська назва, а кебаб – турецька. Традиційно шаурму готують з бараниною. Кебаб з куркою почали готувати в Берліні, і вже з Берліна рецепт стрімко поширився по всьому світу. Основним компонентом страви за рецептом від Марко Черветті є куряче філе. Також Марко поділиться рецептом двох соусів для шаурми, щоб вона смакувала неперевершено.

Share