ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 22 мая 2019, 10:00

Іспанська танцівниця фламенко Марія Кабальєро виступить в Києві

658 0

30 травня відбудеться вечір запального фламенко за участі іспанської танцівниці Марії Кабальєро та українського ансамблю Piano Flamenco Band у Caribbean Club Concert Hall. Всіх гостей та учасників дійства закружить ураган іспанських пристрастей!

Чарівна гостя вечора – Марія Кабальєро – екстравагантна пристрасна танцівниця з батьківщини фламенко, артистка Cirque du Soleil та резидент кращих сцен Європи. Її танець – вибуховий мікс з традиційного фламенко та трендів сучасної хореографії.

30 травня на гостей вечора чекають чуттєві ритми та мелодії Іспанії, шарм фортепіано у класичному звучанні та п’янка хореографія Марії Кабальєро у супроводі київських віртуозів Piano Flamenco Band. Музика відомих іспанських композиторів – Paco de Lucia, Montse Cortes, Pablo Maldonado, Maria Toledo, Aleх Conde – пролунає у оригінальному звучанні.

Piano Flamenco Band виконує музику у стилях фламенко-джаз та фламенко-фьюжн. До характерного «іспанського» звучання гітари та кахону вони додають фортепіано, завдяки цьому їх музика набуває нової мелодійності.

Кажуть, фламенко – це мистецтво поранити серце без кинджала. Ви готові до знайомства з найемоційнішою музикою у світі? Тоді шукайте квитки на сайті: http://bit.ly/2JyaV3g.

Акредитація для ЗМІ: Анастасія Лавриненко, +38 063 763 51 69, anastasia.lavrinenko@caribbeanclub.com.ua

 

Share