ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 18 апреля 2019, 12:58

Новий заклад: бар, магазин одягу та салон краси в Zbirka

1263 0

У Києві на Контрактовій площі з’явився новий простір Zbirka, що об’єднує в собі формати бару, магазину одягу та салону краси. Заклад розташований за адресою вулиця Костянтинівська, 21. Відкриття відбудеться вже 24 квітня об 11 годині.

За словами засновників проекту,  Zbirka — це не просто бар, а справжнісінький творчий хаб. Філософія закладу будується на принципах  усвідомленого споживання та відповідального ставлення до довкілля.

«Тут головне — не коктейлі, їжа або музика, а люди обабіч від барної стійки, — розповідають у закладі. — Це місце, де головним показником якості є атмосфера і те, з яким настроєм ви будете з нього виходити». Відвідувачів чекають смачні коктейлі та здорова їжа — боули та сендвічі.

На другому поверсі закладу розташувався салон Притон краси. Це б’юті-студія для яскравих сміливих людей. Тут використовують косметику, що не тестується на тваринах, та приділяють увагу правильній її утилізації.

Тут же буде працювати і магазин стильного вінтажного одягу Second Chance. «Основна ідея концепт-стору полягає у тому, щоб надавати друге життя старим брендовим речам. У такий спосіб ми піклуємося про свідоме та мінімалістичне споживання і запобігаємо забрудненню планети від надлишкового текстильного сміття», — розказують засновниці магазину  Аліса Бучнєва та Nastya Kolesnik.

Зображення: Zbirka

Share