ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Gastro 16 апреля 2019, 15:39

5 закусок від Марко Черветті: щось нове приготувати цієї весни? Легко!

4534 0

5 закусок від Марко Черветті обрала для вас редакція Gvult. Найхаризматичніший шеф-кухар із сонячної Італії, бренд-шеф ресторанних проектів «Сільпо» Марко Черветті на своєму YouTube-каналі публікує чимало рецептів закусок різноманітних кухонь світу. Закуски за рецептами Марко стануть справжньою окрасою вашого щоденного та святкового столу! Крім того, рецепти шеф-кухаря вирізняються простотою, отже, ви зможете готувати ці страви буквально щодня! Корисні закуски із натуральних та свіжих продуктів – що може бути краще?

Сосиска в тісті

Якщо ви й досі вірите у міф, що будь-яка сосиска в тісті – то шкідливий фастфуд, Марко Черветті переконає вас, що це не так! Харизматичний шеф розкриває секрет смачної та корисної сосиски, загорнутої у духмяне тісто і запеченої в духовці. Цю страву Марко готує виключно з натуральних інгредієнтів – сосиска в тісті за рецептом Марко обов’язково смакуватиме вам та вашим дітям!

Салатіні

Ні-ні, ми зовсім не про салат. Ми про нову закуску від шефа Марко Черветті! Він поєднав у одному відео рецепти трьох простих закусок, інгредієнти для приготування яких нескладно знайти у найближчому супермаркеті. Лосось, анчоус чи, може, сир? Обирати вам!

Італійський бутерброд з салом («Аква Сала»)

Шукаєте рецепт швидкого і корисного перекусу? Марко Черветті вже все придумав! Він пропонує вам приготувати смачний бутерброд із підкопченим салом та деякими іншими інгредієнтами на хрусткій брускетті. Не любите сало? Не біда! Експериментуйте, додаючи свої улюблені інгредієнти у страву і обов’язково діліться своїм досвідом із Марко – можливо, саме ви надихнете шефа на новий відео-рецепт!

Печінка з цукіні

А ви коли-небудь маринували цукіні? Ні? Тоді, словами на думку Марко Черветті, ви багато втратили! Марко розповість, як приготувати смачний маринад для кабачка та поєднати такий гарнір зі смачною печінкою. Закуска підійде і на щодень, і до святкового столу. Головне – готувати так, як показує шеф!

Помідори гратен

Для нас звично фарширувати солодкий перець (наприклад, рисом). А як щодо фаршированих, ароматних та ніжних на смак помідорів? Шеф Марко Черветті покаже вам, як приготувати фаршировані помідори з особливою і дещо незвичною начинкою. Втім, ці помідори гарантовано не залишать вас байдужими — Марко каже, що той, хто скуштує їх один раз, бажатиме готувати блюдо ще не один раз! Спробуймо!

Share