ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 9 апреля 2019, 15:22

В Києві покажуть епічну виставу за твором Леся Подерв’янського

824 0

В Києві покажуть епічну виставу за твором Леся Подерв’янського

 

Найскандальніша постановка за п’єсою Леся Подерв’янського знову в Києві! 3 травня у Caribbean Club Concert Hall покажуть епічну виставу «Ріпка, або х*лі тут не ясно» з блискучим Олексієм Вертинським в головній ролі.

Складно знайти в Україні людину, яка б ніколи не чула смішні та хуліганські твори Леся Подерв’янського. Брутальні, чорноюморні та дуже-дуже нецензурні — вони якраз цим і підкуповують. Мат в творах використовується настільки витончено, що не ріже слух навіть противникам ненормативної лексики.

Цікаво, що автор скандальних творів походить з інтелігентної родини — син і внук художників. Та й сам написав картини, які займають гідне місце у багатьох музеях та приватних колекціях. А ось п’єси він почав писати в армії — в листах до своїх друзів. І друзям вони настільки сподобалися, що, після повернення Подерв’янського з армії, вони зібралися всі разом і записали голос автора, який читає свої твори.

У той далекий час, напевно, більш популярним з переписування з касети на касету були тільки записи групи «На-на». Але творіння Леся згодом перекочували в інтернет і не втрачають популярності, набираючи мільйони переглядів і прослуховувань.

Ставити вистави за п’єсами Подерв’янського зважилися тільки в 2011 році, більш ніж через 30 років після написання перших текстів. Спочатку був поставлений «Павлик Морозов», а в наступному році по цілій серії оповідань вийшов спектакль «Сни Васілісі Єгоровни».

Обидві вистави мали чималий успіх у глядача — на кожної з них був аншлаг. А нещодавно в Києві з’явилася чергова постановка за твором Леся — «Ріпка, або х*лі тут не ясно».

Цей спектакль показують рідко — не більше двох разів на рік. І кожен раз це аншлаг. 3 травня 2019 року його можна буде побачити на сцені Caribbean Club Concert Hall, початок о 19:00 за київським часом. Цікаво, що перед спектаклем для глядачів заспіває загадковий виконавець на ім’я Gray. І, як обіцяно організаторами, його пісні налаштують публіку на позитив.

Ну, а квитки можна купити тут — http://clc.to/OzqGsg. Радимо поспішити, оскільки місць зовсім небагато, а інтерес у глядача — величезний.

 

Акредитація для ЗМІ: Анастасія Лавриненко, +38 063 763 51 69. anastasia.lavrinenko@caribbeanclub.com.ua

 

Share