ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 12 февраля 2019, 18:45

Дивовижна MARUV та витончені Freedom jazz girls band: Caribbean Club Concert-Hall святкує свій 21-й День Народження

888 0

22 та 23 лютого Caribbean Club Concert-Hall запрошує на дводенний святковий марафон присвячений 21-й річниці найтанцювальнішого клубу Києва! 

22 лютого на гостей чекає феєрія режисури, свято музики та грандіозної атмосфери від музичного кабаре №1 в Україні — Freedom jazz girls band. 10 віртуозних артисток, що вражають своєю красою та талантом, представлять програму зі світових хітів та авторських пісень під назвою «ДУ-ДУ-ДУ». Режисер дійства – чарівна фея українського шоу-бізнесу Олена Коляденко.

Хочете почути хіти «Тает лёд» та «Du hast» у джазовому аранжуванні та приємно здивуватись? Тоді квитки чекають на вас тут: http://clc.to/fd9FuA.

А 23 лютого Caribbean Club Concert-Hall готує гучну вечірку за участі яскравої української співачки MARUV, яка рік тому стрімко увірвалась на світову музичну арену. 

У 2018 році пісні MARUV «Drunk Groove» та «Focus on me» розривали всі хіт-паради та радіостанції. «Drunk Groove» – спільна робота з Boosin – увійшла в топ 100 світового Shazam, зайняла першу позицію в топ 100 Shazam України, а кліп набрав більше 80-ти мільйонів переглядів на Youtube.

Caribbean Club Concert Hall обіцяє, що святкування буде відбуватись в кращих традиціях вечірок — весело, шалено та до ранку! Не пропустіть!

Детальніше про вечірку тут: http://clc.to/Msa2nA.

Share