ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Fashion&Beauty 9 января 2019, 15:59

Марі каже “Так!” — нове гучне ім’я на модному горизонті

2187 0

Напередодні Новорічних свят український бренд Марі каже «Так!» презентував свій перший Lookbook Winter 2018 / 2019, обличчям якого стала українська теле- та радіоведуча Дар’я Коломієць.

Дизайнер бренду Марина Вербовська зробила акцент на поєднанні маскулінних та жіночних силуетів в одному образі, використовуючи естетику та вінтажні елементи 80-х років: строгі структуровані жакети oversize у комплекті з грайливими міні-спідницями, масивні аксесуари, вінтажний гороховий принт, вельветові тканини.

Концепція бренду — це створення якісного базового гардеробу, доповненого елементами актуальних трендів. Таке поєднання дозволяє не слідувати fast fashion (з англ. «швидка мода» — речі, які швидко стають неактуальними) і дає можливість носити одежу протягом не одного сезону.

“Ми надаємо перевагу мінімалізму, стриманим кольорам, лаконічним деталям, акуратним акцентам та натуральним матеріалам. Наші цінності — це розумна кількість одягу у гардеробі, висока якість кожного виробу та доступна ціна» — розповідає дизайнер бренду.

https://www.instagram.com/marisaysyes/

Model: Daria Kolomiec

Photo: Oleksandr Samusevich

Style: Maryna Verbovska

МUA: Anna Bobretskaya

Share