ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 8 августа 2018, 09:30

Вечірка DJ FM на Koktebel Jazz Festival

1091 0

DJ FM проведе жарку ніч на Special Stage Koktebel Jazz Festival з 17 на 18 серпня. Зустрічай DJ FeeLee, DJ Semenich і TANA!

DJ FM займає стабільну позицію в ТОП-5 найпопулярніших станцій Києва. DJ FM — це фірмові шоу кращих ді-джеїв світу і України, ексклюзивне спілкування із зірками світової танцювальної сцени, можливість завжди бути в курсі трендів сучасного життя і сучасної музики! І зараз вони вриваються на Джаз Коктебель! Цю ніч ви будете пам’ятати як мінімум рік!

DJ FeeLee — діджей, саундпродюсер, музикант. Колишній резидент клубу DLUX, учасник фестивалю HOLY FEST в Україні, Tuborg FEST, резидент вечірок ООН в Україні. Зіграє deep house, g-house, bass house, Jackin house, R’N’B, Trap, future beats, Uk Garage, mashup.

DJ Semenich — єдиний Семенич в світі, у якого батька звуть не Семен! Володіє тонким почуттям гумору і любить частенько побешкетувати, саме цьому його називають «інтелігентним хуліганом»! Ще в ранні шкільні роки Ігор записував себе, як радіоведучого, на двохкасетний магнітофон, і так готувався до майбутньої роботи. Мабуть не дарма, адже 10 лютого 2016 року Ігор Семенович вперше вийшов в прямий ефір найгучнішої радіостанції країни DJFM! В ефірі він завжди усміхнений і гарячий! Його музичні пізнання утворюють відмінний музичний смак, насичений справжнім грувом і потужним басом. Міні-сети Семенича можна почути вранці в радіошоу «Ранковий кач» на DJFM, а на фестивалі він представить повноцінний мікс з якісного Future-house, G-House, Tech-house.

Група TANA — колектив з українською історією та корінням, що працює в інтернаціональному форматі. Бенд грає electronic chillout, downtempo, future bass. Першу платівку електронний проект TANA представив своїм фанатам в київському клубі ATLAS всього лише за 5 місяців з дня створення групи. Друга пісня з альбому «Broken» — «Leave Away», зайняла лідуючі позиції в чарті ТОП — 10 в Голландії. Відразу ж після дебютного виступу група вирушила в осінній тур по Україні, де отримала велику підтримку серед слухачів. Зараз TANA активно беруть участь в українських фестивалях і швидко набирають популярність в країнах Європейського Союзу. Зовсім недавно колектив повернувся з Бельгії, де хлопці успішно відіграли серію концертів.

 

Квитки на Koktebel Jazz Festival тут: http://koktebel.info/new/bilety-2/

Форма акредитації для журналістів тут: http://koktebel.info/new/info/pressa/

 

Офіційні медіа-партнери Koktebel Jazz Festival:

Головний інфопартнер: UA: Суспільне

Головний радіо-партнер: Power FM

Головний інтернет-партнер: Сьогодні Lifestyle

НЛО TV, Громадське телебачення, Обозреватель, Styler RBC, Українське радіо, Букви, Liferead, Destionations.com.

 

Регіональні медіапартнери: Культурометр, 04868, 048, 056, 057, 061, Vgorode, Niklife

 

Офіційний автомобільний партнер фестивалю: Mazda

 

Офіційний ігристий партнер фестивалю: ARTWINERY

Офіційний пивний партнер фестивалю: Robert Doms Львівське

Офіційний партнер фестивалю: Total Flame

 

Особлива подяка за підтримку сцени Jazz & Blues Cafе акціонерному

суспільству «ИСРЗ», судноремонтному заводу в Чорноморську, і його директору, Дудникову Михайлу Юрійовичу

 

Подяка Посольству Держави Ізраїль в Україні та Міжнародного Фонду Відродження за підтримку проекту «Mark Eliyahu & Marinita»

Share