ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ С ПОМОЩЬЮ

ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬСЯ
Есть аккаунт? Войдите
Вспомнить пароль

ВОЙТИ С ПОМОЩЬЮ

Нет аккаунта? Регистрация

Сообщения Новости Выйти
Culture 3 августа 2018, 17:27

Koktebel Jazz Festival Pre-Party в Alchemist

1616 0

Koktebel Jazz Festival проведе Pre-Party в Alchemist з кращими ді-джеями. Буде жарко і весело. Початок о 21.00 в Alchemist Bar (вул. Шота Руставелі, 12)

До Koktebel Jazz Festival 2018 залишаються лічені дні. І тих, хто нас любить, хто хоче відпочити і відчути неповторну атмосферу цього свята під назвою Джаз Коктебель, вдихнути повітря його волі запрошуємо вас на пре-паті — вечірку Koktebel Jazz Festival Pre-Party в Alchemist.

Настрій будуть створювати Very The Jerry — колектив, який на наших очах перетворюється на наднову зірку української сцени! Цей драйв, ця енергія і щирість змушує забути про навколишній світ і просто підспівувати, танцювати або чілітися — в залежності від настрою. Справжній new school хіп-хоп з нігерійськими корінням заснований в 2016 році. Команда Very The Jerry — це, перш за все, Jerry, засновник і автор проекту, саундпродюсер Kodzu, який відповідає за музичну і технічну частину проекту, і чарівна DJ Annyrock, що заправляє бітами на сцені.

За плечима Votuma виступи на таких потужних фестивалях як: Koktebel Jazz Festival, Uniqum X Fest, Godskitchen, Kazantip, October Fest, Rok’n’Sich, Країна Мрій. Votuma ділила одну сцену з топовими діджеями світової арени електронної музики, серед яких: Wolfgang Flur (ex- KRAFTWERK), SKIN, Robert Miles, Bonobo, Tomcraft, Telepopmusic, President Bongo (ex- Gus Gus), Kosheen, Shannon Leto, Antoine Becks , Modjo, SE Serge, Zoo Brazil, Dusty Kid, Oliver Huntemann, Tomas Schumacher, Leeroy Thornhill (Prodigy), John B, Aphrodite, Christian Burns, Oliver Koletzki, Robert Babicz, Ben Klock, David Carretta, Zombie Nation, Dave Clarke, Richard Bartz і багато інших.

Також прикрасою вечора стане Юрій Шустов, креативний і арт-директор Alchemist, а також відомий і улюблений багатьма за свої експериментальний підхід до музики діджей

Квитки на  Koktebel Jazz Festival тут: http://koktebel.info/new/bilety-2/

Форма акредитації для журналистів тут: http://koktebel.info/new/info/pressa/

 

Офіційні медіа-партнери Koktebel Jazz Festival:

Головний інфопартнер: UA: Суспільне

Головний радіо-партнер: Power FM

Головний інтернет-партнер: Сьогодні Lifestyle

НЛО TV, Громадське телебачення, Обозреватель, Styler RBC, Українське радіо, Букви, Liferead, Destionations.com.

 

Регіональні медіапартнери: Культурометр, 04868, 048, 056, 057, 061, Vgorode, Niklife

 

Офіційний автомобільний партнер фестивалю: Mazda

 

Офіційний ігристий партнер фестивалю: ARTWINERY

Офіційний пивний партнер фестивалю: Robert Doms Львівське

Офіційний партнер фестивалю: Total Flame

 

Особлива подяка за підтримку сцени Jazz & Blues Cafе акціонерному

суспільству «ІСРЗ», судноремонтному заводу в Чорноморську, і його директору, Дудникову Михайлу Юрійовичу

 

Подяка Посольству Держави Ізраїль в Україні та Міжнародному Фонду Відродження за підтримку проекту «Mark Eliyahu & Marinita»

Share